ce...r
Eli çok hafif, mesleğindeki her türlü gelişmeyi yakından takip eden, mesleğini çok seven ve sürekli kendini geliştiren, sadece dişçi değil aynı zamanda psikoloğunuz da olacak bir doktor. bir tanedir kendisi.
öz...t
Diş hekimi korkusu olanlara gitmelerini özellikle tavsiye ederim. Sıcakkanlılığı ve profesyonelliği ile çok başarılı bir diş doktoru olduğunu düşünüyorum. Uyguladığı tedavilerden çok memnun kaldım...
ba...ş
diş hekiminden herkes korkak fakat nilüfer hanım güler yüzüyle sizi karşılıyor ve tedavi öncesi sonrası sizinle ilgileniyor kendilerine teşekküreediyorum
se...a
diş hekimlerine giderken yaşanan tedirginliğimi Nilüfer Hanım'ın güler yüzü ve tatlı sohbeti ile aştım. kendisi işinde çok titiz özellikle benim gibi temizlik konusunda takıntılı birini bile hijyene gösterdiği önem ile fazlasıyla memnun bıraktı. kendisine çok teşekkür ediyorum tedavi sırasında ve sonrasında gösterdiği ilgiden dolayı.
Nilüfer Dervişoğlu Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Dervişoğlu Özmen, Diş Hekimi.
Nilüfer Dervişoğlu Özmen adresi nerede?Nilüfer Dervişoğlu Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konaklar Mahallesi Selvili Sok. 13A Bk. 12/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Dervişoğlu Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilüfer Dervişoğlu Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilüfer Dervişoğlu Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Dervişoğlu Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilüfer Dervişoğlu Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Dervişoğlu Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nilüfer Dervişoğlu Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri