Abdominal Ultrasonografi
Nilüfer Emine Güler Muayenehanesi
Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi)
Akciğer Biyopsisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Nilüfer Emine Güler Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Nilüfer Emine Güler Muayenehanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
ga...8
2002 yilindan bu yana once Allah sonra Nilufer hocam.Mevlam ondan razi olsun basimizdan eksik etmesin insallah.
fy...r
Sn.Nilüfer Güler Hoca zorlu ve yıpratıcı hastalık sürecimizin her anında sabır , güleryüz, ilgi ve hanımefendiliğiyle hep yanımızda olmuştur. Mesleğindeki tecrübe ve bilgisi zaten tartışılmaz.Çevremizde bu hastalığı yaşayıp da, hocamıza tedavi olan hiçkimseden bir şikayet veya memnuniyetsizlik duymadık. Son derece dürüst, kibar , saygın ve sevgi doludur. Muayenehanesinde kendisinin ve harika ekibinin sayesinde (Bu arada hemşiresi çok değerli,sevgili Fatoş Hanım'a da her şey için sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.)kendinizi evinizdeki gibi rahat, konforlu ve güvende hissedersiniz. Onu ailece çok seviyoruz, iyi ki varsınız...Fatma Koçak
gö...t
15 Nisan 2014 te meme den dolayı onkoloji ile tanıştım.çok üzüldüm kabullenemedim herkes gibi neden ben dedim ama kızkardeşim Nuran Çelebi sayesinde çok saygı duyduğum sevdiğim güvendiğim değerli hocam Nilüfer Gülerle tanıştım anlatmakla bitiremem . değerli HOCAMIN sayesinde moralim tedavilerim gayet iyi gidiyor hocama danışmadan asla başka bir tedavi uygulamıyorum.herkese öneriyorum . iyiki varsınız sizin gibi hocalarımıza sağlık ve ömür diliyorum
mi...n
Nilüfer Hoca nezaketi, sevgisi, uzmanlığı ile çok güven duyulan bir doktor. Beni sağlığıma kavuşturdu. Ona ne kadar dua etsem azdır. Müthiş bir doktor... Ne mutlu onun anasına, babasına, onu yetiştiren öğretmenlerine...
er...ç
1988 yılında nhl hastalığına yakalandıktan sonra tanıma şansına nail oldum size hekimliğınden mı bahıs edeyim yoksa insanlığındanmı aslında her ikisındende bahis etmek için kulanılacak kelime bulamıyorum belki sadece kendilerine süper profösör melek insan diyebilirim teşekkürler büyük hoca ve teşekkürler mümtaz insan saygılarımla ERGİN KILIÇ
du...u
NİLÜFER HANIMEFEDİ HOCAMIZIN, HİÇBİR ÖVGÜYE İHTİYACI YOTUR! KENDİSİ ÖNCE İNSAN OLARAK MÜŞVİK VE KİBARDIR! 14 YILDIR KENDİSİNİ TANIYORUM, HEKİMLİK, HASTA VE HASTANE HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ YAKIN DOSTLARIM ARACILIĞIYLA DA 20 YILDIR TAIAMIŞ OLMAKLA, KENDİLERİNE TAKDİR VE HARANLIK DUYGULARILA SEVGİ VE SAYGI DUYMAKTAYIM! HASTAYA KARŞI TAVRI; YAKLAŞIMI; İLGİSİ VE GÜLEN VE GÜZEL BİR YÜZÜ İÇİN İFADEDE ZORLANMAKTAYIM!!! TEK DİLEK: ALLAH EMSALİNİ ÇOĞALTSIN! VE KENDİSİNE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN! SZİ YÜREKTEN SELAMLIYORUM SEVGİLİ NİLÜFER HOCAMIZ! KİLİS TEN, DUYGU İLE EŞİ MUHLİS SALİHOĞLU
fi...a
Kendisini yürekten sevdiğim değerli hocama ne kadar teşekkür etsem az.. ona olan güven duygum beni rahatlatıyor.. sadece bilgisi değil insanlığı ile de örnek bir insan..onunla meslektaş olmak bana ayrı bir gurur veriyor.. eline , yüreğine sağlık diliyorum..
de...u
Selam.BEN 1999 Yılında Nilüfer hanımla tanıştım.HAYATIMDA GÖRDÜGÜM EN MUTEVAZİ EN ALCAK GONULLU EGOSU OLMAYAN BİR İNSAN.ONU BENCE YARADAN BİR MELEK OLARAK BİZLERE ARMAGAN ETMİŞ.Ben hojkın lenfoma tanısı ile kendisine gittim.Benim vucudumu benden daha iyi biliyor.Hocama sonsuz sevgi ve saygı duyuyorum.TIP alanında bir dahi oldugunu düşünüyorum.ALLAH HOCAMA SAGLIK SİHAT VERSİN TÜM SEVDİKLERİ İLE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM.Dünyada bu tarz insanlar dah da artar umarım.KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORUM.SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM ŞAHSINA VE DEGERLİ EKİP ARKAŞAŞLARINA.
gü...n
Hastalığımı öğrendikten sonra, ameliyat için hangi doktoru seçeceğim konusunda, tüm yakınlarımla birlikte büyük bir arayışa girdik. Ameliyat öncesi dört cerrahla görüştük. Hepsi de tedavinin bir ekip işi olduğunu ve tedaviyi planlamanın, cerrahiden daha önemli olduğunu söylediler. Dördünün de ameliyat sonrası önerdikleri tek isim Prof. Dr. NİLÜFER GÜLER idi. Ayrıca Nilüfer Hanım'ın Hacettepe'den öğrencileri olan pek çok doktor da, Hoca'larının bu konudaki titizliğini ve başarılarını anlattılar. Hepsinin de, kendisine inanılmaz bir sevgi ve saygıları vardı. .Böylesi bir hastalıkta, doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu tabi ki söylemeye gerek yok.. Nilüfer Hanım'la tanıştıktan sonra, anlatılanların az bile olduğunu gördüm...Tedavimi çok güzel bir şekilde planladı. Çok şükür her şey güzel gitti...Mersin'de yaşadığım için, tedavi boyunca herhangi bir sorunum olduğunda veya kafama bir şey takıldığında ne zaman arasam kendisine ve sekreterine çok kolay ulaşabildim..Sorunlarımın çözümünde bilgilendirildim. Nilüfer Hanım'ı tanıdıktan, onun titizliğini,kalitesini ve bilgisini gördükten sonra, artık kolay kolay başka bir doktor beğenemiyorsunuz..Gerçekten bunun garantisini veriyorum size.. Dört yıldır kontrollerim devam ediyor.Kendisine sonsuz güvenim olduğu ve kendisinden vazgeçemediğim için, çok yakınımda Adana olmasına rağmen, kontroller için Mersin'den Ankara'ya gidiyorum..Doktor arayışında olan herkese tavsiye ederim.. Buradan da hocama sonsuz saygı ve sevgiler..
se...a
mükemmel bir hoca tedavimde ben başka şehirde olmama rağmen telefon aracılığı ile teşhisler yaptı ve beni yönlendirdi. şu anki sağlğımı onun önerilerine uyarak geldim. onun için bana tavsiye eden doktor hocaların hocası diyor. bende katılıyorum. iyiki varsın hocam
Nilüfer Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Güler, Tıbbi Onkoloji. Size Nilüfer Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kemoterapi, Kolon Kanseri Görüntüleme, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), MRI, Mohs Cerrahisi, Kriyoterapi, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Pet Tarama, Cyberknife Tedavisi, Splenektomi.
Nilüfer Güler adresi nerede?Nilüfer Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2127.Sokak, Ata Plaza No:2/2 Eskişehir Yolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilüfer Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilüfer Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilüfer Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nilüfer Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar