Aldığı eğitimler ve katıldığı birçok seminerlerle daha da uzmanlaşmış olup, hem yüzyüze hem de Online olarak randevu almaktadır. İlgilendiği hastalık ve verdiği hizmetlere profilinden rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Uzman Şema terapi , Bilişsel Davranışcı Terapi, İçsel Aile sistemleri terapisi , EMDR terapisi, Aile danışmanlığı , Ergen Psikoterapisi, ilişki pusulası sistematik aile terapisi ekolü bu alanlarla ilgilenmektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Psk.Nilüfer Sekmen
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
f....k
Nilüfer Hocam ı tanımadan önce sinirli ve hayır demeyi bilmeyen bir kişi idim.Hocamin sayesinde sınır koyabilen ve kendi ayaklarının üzerinde emin bir şekilde basan bir kişi oldum.İyi ki varsınız
bu...ş
Nilüfer Hanım kendime inanmamı sağladı ve korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve hem aile içi hemde ilişkimdeki davranışlarımın çoğu değişti. İki yıllık terapi sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum. Bezen ailem ve erkek arkadaşım beni tanıyamıyor. En yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiği için çok mutluyum.
a....b
Terapi sürecinin olumlu ve olumsuz yanlarını yaşayabildiği bir alan oldu ve kendimi basım ifade etmem gerektiğini öğreniyorum. Her geçen gün iletişimin daha fazla artması terapi sürecine devamımı sağlıyor.
e....d
Nilüfer hanımla bir süredir EMDR terapisi yapıyoruz. Kendisi çok iyi bir dinleyici, işinde oldukça başarılı birisi. Yaptığımız terapilerin hayatımda çok fazla pozitif etkisini gördüm, özellikle sosyal anksiyete üzerinde çalıştığımız için sosyal hayatımda çok etkisi oldu. Terapi sürecinde sosyal alanlarda kendimi daha rahat hissetmeye, stresimi kontrol edebilmeye ve daha iyi ilişkiler kurmaya başladım. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Sürekli kendisini geliştiren ve empati yeteneği yüksek bir psikoloğun faydasını çok göreceğinize inanıyorum.
ha...a
Nilüfer Hanım’ın sorular sorarak içimdeki duyguları açığa çıkarması,bana ağır gelen duygularımda nasıl yol izlemem gerektiği konusunda yol gösterici olması beni etkiledi.Yaşadığım olayları çözümlerken örneklerle açıklaması da benim için olumlu bir izlenim yarattı.
Nilüfer hocam ile yaklaşık 7 aydır çalışıyoruz ve çok yol katettiğimizi düşünüyorum. Sizi her zaman şefkatla dinleyen, değer veren, huzurlu hissettiren davranışları ile kaygılarım azaldı ve kendimi daha çok sevmeye, kendime değer vermeye ve şefkat göstermeye başladım. Hayatımda farkında olmadan tekrarladığım sağlıksız davranışları farkedip onları onarmama çok büyük yardımları dokundu. Hayatımın bu parçasındaki yolculuğuma dahil olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum :)
Bir yola çıkmaya hazır hissediyorsanız hiç şüphesiz size eşlik etmesinden hoşnut olacağınız birisi Nilüfer Hanım. Deneyimli ve bilgilerini daima güncelleyerek mesleğini icra eden bir psikolog. Daha iyi bir beni karşıma çıkardığı için kendisine ve asistanına teşekkür eder, başarılar dilerim.
e....s
Bugün 5.seansımı tamamladım. Sizlere de faydalı olması adına görüşlerimi yazmak istedim. Siz de benim gibi Kendini, hayatını ve etrafindaki insanlarla iliskilerini daha iyi anlama, geliştirme ya da iyileştirme çabası içindeyseniz eğer doğru bir yerdesiniz. Nilüfer Hanımın; içtenliğiyle karşısındaki insana güven hissi aşılayıp rahatlatan, tatlı ve hoş sohbetinin yanı sıra koşulsuz kabulü ve derin empati gücüyle çok başarılı bir terapist olduğunu düşünüyorum. Sadece zor zamanlar geçiren bireylerin değil, hayatına yön vermek isteyen herkesin, mutlaka tanışılması gereken birisi.
Nilüfer Hanım'ın ilgili , güler yüzlü , samimi yaklaşımıyla kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir ortam sağlıyor. Bilimsel açıklamaları ve örneklendirmeleriyle kendimi yavaş yavaş farketmemi sağlıyor.
İyi ki var :)
z.....
Kötü hissettiğim zamanlarda anlayışıyla, güleryüzüyle sürekli bana destek olan, çok güvendiğim ve sevdiğim bir psikolog. Bu uzun süreçte bana çok desteği oldu. Herkese tavsiye ederim. Her şey icin teşekkürler
Nilüfer Sekmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Sekmen, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Nilüfer Sekmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği.
Nilüfer Sekmen adresi nerede?Nilüfer Sekmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. 100. Yıl Bulvarı No:102 Kat :2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Sekmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nilüfer Sekmen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nilüfer Sekmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilüfer Sekmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nilüfer Sekmen hangi dilleri konuşuyor?Nilüfer Sekmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilüfer Sekmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Sekmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Sekmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Nilüfer Sekmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar