Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
Çözüm Odaklı Terapi
el...f
Kendisi danışanına yani bana çok ilgiliydi.Profesyonel ve samimiydi.Sorunlarıma ilişkin çoğu içgörüyü geliştirdiğimi düşünüyorum.Psikolojik danışmanlık almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum :,)
Nilüfer Sultan Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Sultan Cantürk, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nilüfer Sultan Cantürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Oyun Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi.
Nilüfer Sultan Cantürk adresi nerede?Nilüfer Sultan Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan mah. Aslanağzı sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Sultan Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilüfer Sultan Cantürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilüfer Sultan Cantürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilüfer Sultan Cantürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nilüfer Sultan Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Sultan Cantürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilüfer Sultan Cantürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Sultan Cantürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nilüfer Sultan Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.