Psikolog-Aile Danışmanı Nilüfer Elibol
Online Danışmanlık/ Pazar günü randevuları için bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
bu...
İlk psikolog deneyimim olan Nilüfer Hanım özgüvenimin birkaç adım yukarı çıkmasını sağlamış bunu anlatmaktan ziyade benim görmemi de sağlayarak yapmıştır
er...n
sizi en derinden hissederek, olaylara karşı empati kurarak, sızın için en sağlıklı kararları almanıza yol gösterip en doğruyu bulmanıza yardımcı olabiliyor. Mükemmel kişilik güler yüzlü yanında kendinizi cok rahat hıssedebılırsınız. Hiç düşünmeden gidebilirsiniz sıddetle tavsiye ederim.
b....p
Beni sakince dinlemesi çok rahatlattı. Psikoloğa gitmekten çekinme sebeplerimin gereksiz olduğunu anladım.
me...m
Nilüfer hanımla 2 aydır her hafta görüşüyoruz ve gerçekten çok olumlu yönde etkileri oldu herkese tavsiye ederim kişilik olarakta psikolog olarakta mükemmel bir insan her şey için teşekkür ederim
b....e
Biz aile terapisti üzerine kendisinden destek aldık, 4-5 hafta gibi bir süre belki de daha fazla kendisine gittik ve çok memnun kaldık. Kendisi son derece güleryüzlü bir hanımefendi ve bize bu süreçte çok yardımcı olduğunu düşünüyorum.
c.....
İlk seansta bile kendimi çok rahatlamış hissettim, iyi ki varsınız
g....y
Kendimi rahat hissediyorum ikinci seanstayim kafamın doluluğu giderek dağılıyor.nilufer hanım ilgili birisi
Ailevi konularla alakalı kendisinden destek aldım bana vermiş olduğu öneriler beni çok rahatlattı herkese de tavsiye ederim işini severek yapan bir psikolog. Ruhsal durumumda düşüncelerim de olumlu değişiklikler sağladı. Çok memnun kaldığımı belirtmek isterim
ç....i
Nilüfer Hanım gerçekten çok kibar birisi. Mental olarak çöküntü yaşadığım bir dönemde zor da olsa gitme kararı aldım ve kısa da olsa bazı şeylerin farkına varmamı sağladı.
g....m
Henüz 2 seans yaptık ilerlemeyi güncellerim fakat şunu söyleyebilirim ki ilk görüşmeme hiç isteyerek ve çekinerek gitmiştim, birşey anlatmaya mecalim yoktu, nereden başlayacağımı bilmiyordum. Doktor hanım o kadar samimi ve içten ki beni rahatlattı ve 1 seansta bile sanki hep doktorum oydu gibi hissettirdi. Çok tatlı biri mutlaka tanımanız gereken bir insan
Nilüfer Yolver Elibol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Yolver Elibol, Psikoloji. Size Nilüfer Yolver Elibol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Randevu.
Nilüfer Yolver Elibol adresi nerede?Nilüfer Yolver Elibol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. Mert sokak 3/104 Serdivan / Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Yolver Elibol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nilüfer Yolver Elibol uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nilüfer Yolver Elibol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilüfer Yolver Elibol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nilüfer Yolver Elibol hangi dilleri konuşuyor?Nilüfer Yolver Elibol ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilüfer Yolver Elibol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Yolver Elibol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Yolver Elibol hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Nilüfer Yolver Elibol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer Yolver Elibol hangi sigortaları kabul ediyor?Nilüfer Yolver Elibol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.