ak...ö
Çocukların dilinden çok iyi anlıyor, balon, cesaret belgesi gibi materyallerle çocuk cesaretini ve diş fırçalama disiplini destekliyor. Kızımın 4 dolgu, 2 kanal birde çekme işlemini gerçekleştirdi. Diş doktoruna giderkende kızım hiç problem yaşamadı. Oğlumda muayene olurken kendini güvende hissettiği için hiçbir problem yaşamadık. Güleryüzlü bilgi aktaran çocuk dilinden anlayan bir doktor. Allah razı olsun kendisinden.
nk...t
Çocuklarla iletişimi cok yüksek ve uzmanlığı tartışılmaz takdire şayan, kızımın 3 yıldır kontrollerini kendisi yapar hem dolgu hem diş çekimde hissettirmeden görevini yapıyor. Oldukca memnunuz devlet hastanesine böyle doktorları görmek cok gurur verici. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
cu...8
Gerçekten çocuk dilinden anlayan duyarlı bir hekim..7 yaşında oğlum var 2 yıldır nimet hanıma gidiyoruz hiç sıkıntı yaşamadım .ogluma diş koltuğunu sevdirdi .kaç tane dolgu yaptırdık hiç ağlamadı.. teşekkür ediyoruz kendisine ilgi ve alakası için..
Nimet Aydeniz Özatkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nimet Aydeniz Özatkan, Diş Hekimi.
Nimet Aydeniz Özatkan adresi nerede?Nimet Aydeniz Özatkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. Lise Cad. İlkadım Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nimet Aydeniz Özatkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nimet Aydeniz Özatkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nimet Aydeniz Özatkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nimet Aydeniz Özatkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nimet Aydeniz Özatkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nimet Aydeniz Özatkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nimet Aydeniz Özatkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri