Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Erman Apartmanı No:6 Kat:1 Daire:4 (Türkiş Et Lokantası Üstü), Atakum, Samsun
Samsun Eğitim ve Araştırma Atakum Polikliniğinde Diş çekimi, dolgu, porselen kaplama, diş temizletme yaptırdım. İlgili, kibar, en önemlisi işini kusursuz yapan değerli bir hekim. Diş korkusu olanlar düşünmeden gidebilir :) Kendisine teşekkür ediyorum.
ka...3
Samsun araştırma hastanesinin atakum polikliniğinde hizmet veriyor . Güler yüzlü kibar bir doktor. Dolgu yaptırdım şimdilik memnunum bir sıkıntı yaşamadım.
Nimet Civelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nimet Civelek, Diş Hekimi.
Nimet Civelek adresi nerede?Nimet Civelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Erman Apartmanı No:6 Kat:1 Daire:4 (Türkiş Et Lokantası Üstü) Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nimet Civelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nimet Civelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nimet Civelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nimet Civelek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nimet Civelek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nimet Civelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nimet Civelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri