Üniversiteler, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Terapisi +4 daha fazla

Üniversiteler, 1598. Cd. No:2, 06800 Çankaya/Ankara

2021 yılında Çankaya Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim sırasında Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımına yönelik eğitimimi tamamladım ve bu dönemde hem gönüllü hem de zorunlu stajlar yaparak psikoterapi alanında deneyimler kazandım. Mezuniyetimin ardından birçok psikolojik testin uygulayıcısı olarak eğitimler aldım ve süpervizyon süreçlerini tamamladım.

Mesleki gelişimime Duygu Odaklı Çift Terapisi ve Şema Terapi eğitimleriyle devam ettim. 2023 yılında Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı yüksek lisans programına başladım ve şu anda "Hoşgörülü/İzin Verici Ebeveyn Tutumu ve Nörotisizm Kişilik Özelliğine Sahip (duygusal denge düzeyinin yüksek olduğu) Kişilerde Romantik İlişki Doyumunu" incelediğim bitirme projemi yürütmekteyim.
Güncel olarak Sarı Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde yetişkin bireylerle ve çiftlerle çalışarak, terapi süreçlerinde duygusal dengeyi sağlama ve ilişki dinamiklerini anlama konularında danışanlarıma destek oluyorum.

Konum: Üniversiteler, 1598. Cd. No:2, 06800 Çankaya/Ankara Yetişkin Terapisi

Sabahları uyandığımda günün bitmesini beklerdim, yaşama hevesim asla yoktu hayatımı sadece bir kişiye bağlamıştım ve bu yüzden de hayat nasıl yaşanır bilmiyordum. Kendimi tanımıyordum kendi hayatım yoktu karşımdaki insanın hayatına odaklanmaktan kendi hayatımı kaçırmıştım. Çok zor ve kötü günler geçirdim asla geçmez diyordum fakat nimet hocayla tanışana kadar. Hayatıma o kadar büyük bi dokunuş yaptı ki tekrar kendimle tanıştım ve hayatı sevdim en önemlisi artık yaşama hevesim oldu. Bi psikoloğun hayatımı bu kadar değiştireceğini bana geçen sene söyleselerdi asla inanmazdım çünkü kabullenmiştim hayatımın böyle olacağını ama nimet hoca sayesinde gerçekten artık her şey bana güzel gelmeye başladı. Asla ama asla düzelmez yoluna girmez demeyin her şeyi yola sokmak bizim elimizde. Nimet hocanın bana yaklaşımı, yargılamadan dinlemesi bana karşı olan konuşmaları beni o kadar çok etkiledi ki ve bazı sözleri hayatımda çok büyük yer edindi. İyi ki tanışmışız ve iyi ki sizinle bu yola girmişim.