- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
- Kaygı Bozuklukları
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Denver Gelişim Tarama Testi
Ebeveyn Danışmanlığı
Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi
Erken Okuryazarlık Testi (EROT)
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Kültür Mah. Talatpaşa Blv. No:28, Konak, İzmir 35250
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
ba...k
İlk once yiğenim gitti ve problem ile ilgili sonuca vardılar. Oyüzden tercih ettik Nimet hanımı.kaldı kı başka bir doktora başlamıştık yinede referans doğrultusunda deneyelim istedik iyikide oyle yapmışız. Gidişattan cok memnunuZ en önemlisi de oğlum güvendi ve sevdi. Güler yüzlü, samimi bir doktor ve rahatlatıcı bir tavrı mevcut. Oğlum ile ilgilenirken ayrıca aile ile ilgili yakınlığıyla da memnun kaldık.
• Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi • Randevu •
e....)
Oğlumun telefon bağımlılığı vardı, bu sorunu çözmek için destek almaya karar verdik. Kendisinden çok memnun kaldık. Oğlum, kendisini çok sevdi ve seanslara severek katıldı. 4 seans sonunda olumlu sonuçlar aldık ve sürecimiz bitti. Çok sıcakkanlı ve güler yüzlü bir uzman. Tatlı diliyle kendisini dinletiyor. Çocuklara karşı olan yaklaşımı çok iyi. Herkese tavsiye ederim.
e....a
Nimet Hanımla kızımın sınav kaygısı sebebiyle tanıştık. Güler yüzlü ve gayet sıcak kanlı bir insan. Başta gitmek istemeyen kızım seans çıkışı gayet mutluydu. Anne baba olarak bize de durum ve süreçle alakalı detaylı bilgiler verdi. Pozitif enerjisi kesinlikle karşısındakine yansıyor onu hissedebiliyorsunuz. Nimet Hanımla yolumuz uzun kızım adına herşeyin daha güzel olacağını düşünüyorum.
• Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi • •
g.....
Sürecimiz depresyon ve kaygı bozukluğu adına ilerliyor çok memnunum seans sonrasında kendime kuş gibi hissediyorum
• Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
s...
Nimet Hanım ile neredeyse bir seneye yakın kızım seans aldı. Bize ve kızıma çok olumlu etkileri oldu. Kızımın ergenlik dönemi ve akranlarıyla ilişkisi için danışmanlık aldık. Rehber öğretmenimiz aracılığıyla ulaştık. Nimet Hanım çok özverili, işini severek hakkıyla yapan bir psikolog. Kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum. İyi ki Nimet Hanım'la yollarımız kesişmiş. Herhangi bir sorunda tekrar danışmanlık alabileceğimiz değerli bir psikolog.
h...
Evlat edindiğimiz çocuğumuza, biyolojik ailesi olmadığımızı açıklamak için ona başvurduk. Bu süreçte Nimet Hanım bize çok yardımcı oldu. Güler yüzü ve çocuklarla olan sıcak iletişimi ile bu süreci en iyi şekilde çözdük. Çevreme de tavsiye edebileceğim bir Psk. Nimet Hanım.
e...
3 yaşında oğlumuzda gözlemlediğimiz bazı durumlar için Nimet Hanım'a başvurduk. Daha önce ona giden bir yakınımızın önerisi ile kendisine gitme kararı aldık. Oğlumuz yaşıtlarına göre uygun konuşmuyor, bizimle ilişki kuramıyor gibiydi. Gelişimsel takip ve ebeveyn danışmanlığı hizmeti aldık. Kendisi süreci hassas olarak takip etti ve bizi her anlamda destekledi. Gereken yönlendirmeleri de yaptı. Kendisinden çok memnun kaldık.
Nimet hanım naif bir o kadar kibar ve anlayışlı bir zaman uzun uzun seanslarımız oldu sınavlara hazırlanan çocuğumun dikkat dağınıklığı kaygıları odak eksikliği bir çok durumu vardı hepsini tek tek ilmek ilmek işledi çok güzel sonuçlar aldık çok başarılar elde ettik sayesinde
• Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
n…...ö
Nimet Hanım hoş sohbetiyle hem bizi hem de kızımı kendisine bağladı. Kızımın daha çok dikkat eksikliği problemi üzerine kendisine başvurdk. Bununla ilgili gerekli testleri ve terapileri uyguladı kendisi. Alanındaki çalışmaları bizi çok güvende hissettiriyor. Hem çocuğuma hem de ebeveyni olarak bize gerekli olan davranışları usulünce açıklayıp yardımcı oluyor. Çevremde bu tür problemleri yaşayan tanıdıklarıma hatta problem yaşamasa da çocuklarımızın belirli bir rutinde böyle bir desteğe ihtiyaç olduğınu düşünüyorum ve Nimet Hanımı öneriyorum.
• Özel Vera Aile Danışmanlık Merkezi • •
Benim çocuğum için görüştük. Süreçte çok ilgiliydi bizi rahat ettirdi. Çok memnun kaldık. Bilgisi oluşu ve bilgilerini anlayacağımız şekilde aktardı. Sorularımızın hepsini cevaplayarak açıkladı. görüşmelerden sonra bizde farklı davranmaya başladık o problemler azaldı, gelişme gördük ve gelişme görmeye devam ediyoruz.
Nimet Urul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nimet Urul, Psikoloji. Size Nimet Urul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri.
Nimet Urul adresi nerede?Nimet Urul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Talatpaşa Blv. No:28 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nimet Urul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nimet Urul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nimet Urul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nimet Urul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nimet Urul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nimet Urul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nimet Urul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nimet Urul hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Nimet Urul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nimet Urul hangi sigortaları kabul ediyor?Nimet Urul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.