Randevu +63 daha fazla
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Eklem Eğriliği
El Rehabilitasyonu
CLINIC VENTOK SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Fizik Tedavi
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
CLINIC VENTOK SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ
2009 yılında lise eğitimini Sakarya Anadolu Lisesinde tamamladı.
2011 –2015 yılları arasında Hacettepe Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.
Fizyoterapistlere özel manuel terapi, kupa terapi, klinik mat pilates – reformer pilates ve sporcu sağlığına yönelik Osteosport eğitimlerini tamamladı.
Lenfödem Fizyoterapisine yönelik 2019 yılında Academy of Lymphatic Studies Kompleks Boşaltıcı Fizyoterapi eğitimini tamamladı.
2015-2020 yılları arasında Fizyobel Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Tıp Merkezinde Fizyoterapist olarak görev aldı.
Ortopedik problemler, sporcu rehabilitasyonu, cerrahi sonrası rehabilitasyon, postür bozukları, lenfödem fizyoterapisine yönelik fizyoterapi danışmanlık, kişiye özel egzersiz ve klinik reformer hizmetlerine Clinic Ventok Sağlıklı Yaşam Merkezi bünyesinde devam ediyor.
f.....
Nisa hanım la bundan 3 ay önce eşimi lenf ödem tedavisi ne getirdiğim de tanıştık kendisinden çok memnunum kaldık Bende belimdeki bel fıtığı için tedaviye başladım ilgi alakasına işine vermiş olduğu hassasiyetine ve güleryüzüne tedaviyle alakalı tedaylı anlatımından çok memnun kaldım iyiki kendisini tanımışız
ha...e
Yaklaşık on yıl önce yaşadığım kas kasılmaları nedeniyle boyun, sırt, bel ve bacak bölgelerinde yoğun ağrılar yaşamaya başladım. Uzun süre pek çok farklı yöntem denememe rağmen kalıcı bir iyileşme sağlayamadım. Son iki aydır Nisa Hanım ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda, kas kasılmalarım ve ağrılarım büyük ölçüde sona erdi. Nisa Hanım’ın önerdiği esneme ve egzersiz hareketlerini düzenli olarak evde uygulayarak yaşam kalitemin her geçen gün arttığını gözlemliyorum. Ayrıca, danışanlarına gösterdiği yakın ilgi ve profesyonel takip süreci, kendisinin alanındaki uzmanlığını kanıtladı. Nisa Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
z....b
Gebelik döneminde bel ve sırt ağrılarımdan dolayı Nisa hanıma başvurdum. Yaklaşık 4 ay boyunca haftada iki seans kendisiyle hamile pilatesi yaptım. Bu sayede son haftaya kadar aktif ve konforlu bir gebelik geçirdim. Sadece gebelik için değil hayat tarzıma yönelik ve gebelik sonrası iyileşme ve emzirme süreci için de önerilerde bulundu. Oldukça fazla alanda deneyimli ve bilgi birikimi yüksek biri. Profesyonelliği, güler yüzü ve içten sohbeti ile fizyoterapist olarak başvuracağım ve önereceğim tek kişi.
s....t
Çok memnun kaldığım ve çok da keyif aldığım bir tedavi süreci geçirdim. Bilgisiyle, ilgisiyle,takibiyle memnun kaldım. Farkındalığım gelişti, bilgilendim ve vucudumu dinlemeyi öğrendim. Şiddetle tavsiye ederim.bacağımdaki varis ve yağlanma sorunu için lenf dıranaj masajı aldım ve kuru fırçalama, yürüyüş ile kendim devam ediyorum.
i....e
Nisa Hanım'a belimin tutulması sebebiyle gitmiştim. Yürümekte bile güçlük çekerken daha ilk seanstan oldukça rahatlayarak çıktım ve tedavim tamamlandığında ağrım kalmadı. Nisa hanım öncelikle güler yüzlü, sakin tavrıyla insanı rahatlatıyor. Mental olarak rahatlayınca fiziksel olarak da gevşiyor insan. Günlük yaşama dair ayrıntılı soruları ağrıya etken olan sebepleri keşfetmeme ve tekrarı için önlem almama yaradı. Çevreme de tereddütsüz öneriyorum.
şe....
Nisa Hanıma mr sonucumda 5 adet bel fıtığı olması nedeni ile gittim. İlk görüşmemiz bir saat sürdü ve çok detaylı sorular ile bütüncül yaklaşımla muayene edildim. Muayenedeki sorular bile beni yaşam stilim hakkında düşünmeye sevk etti. Manuel terapi ve klinik pilates uygulamaları ile sağlığıma kavuştum. Bu süreç yalnızca bel fıtığı için değil leğen kemiğimdeki iltihap sebebiyle yaşadığım yoğun ağrılar, dönemsel migren atakları, diş sıkma problemi, regl ağrısı, ayak parmak uyuşması, el bileklerinde karıncalanma gibi sorunlarım için de kalıcı çözümler sağladı. İlk görüşmemizde uzun süreli oturma veya yatışlarda yerimden desteksiz kesinlikle kalkamazken, regl dönemlerini ilaçsız iğnesiz geçirmezken, hayat kalitemi ve sosyal hayatımı etkileyen migren atakları yaşarken, geceleri diş sıkmaktan baş ve boyun ağrısı ile yorgun uyanırken şimdi regl dönemini ilaçsız geçiriyorum, her şeyim normal standartlara erişti. Nisa hanım fizik tedavi ve rehabilitasyonun tam olarak karşılığı.
m....s
“Uzun yıllardır kalça eklem bağlarımda meydana gelen kopma, yırtılma ve yıpranma nedeniyle birçok doktor ve tedavi yöntemi denedim, ancak maalesef olumlu sonuçlar alamadım. Fakat Nisa Hanım ile gerçekleştirdiğimiz seanslar sayesinde her geçen gün daha da iyileşerek ağrılarım ve problemlerim büyük ölçüde düzeldi. Tedavi süreci boyunca gösterdiği ilgi, sabır, profesyonelliği sonsuzdu
Nisa Hanım sayesinde hem fiziksel hem de mental olarak çok daha güçlü hissediyorum. İlgili ve güler yüzlü yaklaşımı, her zaman ulaşılabilir oluşu ve tüm sorularıma özenle cevap vermesi bana büyük güven verdi. Seanslar boyunca yerinde ve nokta atışı uygulamalarıyla tedaviyi en iyi şekilde yönetti. Mesleğini tüm yönleriyle layığıyla yerine getiriyor …
g.....
Nisa hanımın ilgi alaka ve güler yüzü beni çok mutlu etti 2 yıldır geçmeyen bası yarama lenf ödem tedavisi görüyorum şuanda tedavime olumlu cevap alıyorum
m....v
Sol kol dirsek tarafında kırık vardı. Alçıya alındı, sonra hareket kısıtlılığı oldu. Kendisine başvurdum. 13-14 seans aldım. Şu an aktif bir şekilde kolumu kullanabiliyorum. Güç kaybım vardı, spor önerdi. Kırık kaynama devam ediyor. Şu an çok iyiyim. Nisa Hanım danışanını bilgisiyle tatmin ediyor. Nisa Hanım sayesinde seanslarım acısız geçti ve çok başarılı geçti. Fazlasıyla memnunum.
nu...
Sırt ağrılarım vardı Nisa hanımın 4. Seansıyla ağrılarımdan eser kalmadı .Güler yüzü ve iletişimi çok iyi herşeyi anlatıyor .
Nisa Barutçu Camcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Barutçu Camcı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nisa Barutçu Camcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Riskli Bebek Takibi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı.
Nisa Barutçu Camcı adresi nerede?Nisa Barutçu Camcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Bağlar Cd. NO:101 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Barutçu Camcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Barutçu Camcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nisa Barutçu Camcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Barutçu Camcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nisa Barutçu Camcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Barutçu Camcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Barutçu Camcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Nisa Barutçu Camcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Barutçu Camcı hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Barutçu Camcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.