Nörobilim (İngilizce) Tezli Yüksek Lisans programına katıldım. Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde seminer, eğitimlere katıldım. Üsküdar Üniversitesi Yüksek Lisans Nörobilim Tezi yazdım.
Bostanli Cemal Gürsel caddesi no. 506 İnci Apt K. 4 D. 8 (Mavra Restoran üstü - Watsons yanı), İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psikoloji İzmir
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şema Terapi
l.....
İhtiyacım olduğu bir dönem de Nisa hanımın danışmanlığından oldukça faydalandım ve çok etkisi gördüm. Kesinlikle görüşmenizi öneririm.
b....a
Panik atağı zirvedeyken tanıştık Ece hanımla. Sakin yaklaşımı ile beni anladığını sonuna kadar hissettim seanslarımızda bana ve sorunlarına olan yaklaşım şekli oldukça rahatlatıcıydı.
şuanda ilaç desteği olmadan ataklarını kontrollü bir şekilde atlatıyorum
sa...h
Bu zaman kadar aldığım en güzel randevu ve danışmanlık katşı tarafa yaklaşması tanısı hepsi gerçekten çok başarılı mesleğinde ve sonuca odaklı olması gerçekten çok muhteşem teşekkür ederşm sorunlarımdan gerçekten kurtuldum ve çok ama çok teşekkürler
s....a
Nisa Ece hanıma verdiği psikolojik destek için çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bu süreç zarfında kendimi çok kötü hissettiğim tabiri caizse dibi gördüğüm zamanlar yaşadım ama Nisa hanım sayesinde kendimi tanımayı keşfetmeyi ve bu duygularla başa çıkmayı öğrendim. Güvenilir kendisi.
f.....
İlk kez ailesinden uzaklaşan bir üniversiteli olarak yurtdışında depresif bir sürece sürüklenmiştim. Bu süreçte öneri üzerine Ece hanım ile denk geldim. İyi ki karşıma çıkmış. Özgüvenim tekrar yerine geldi. Yalnızlığı çok yanlış yorumladığımı bana göstermiş oldu. Umarım bir sürü kişiye bana olduğunuz gibi ışık olmaya devam edersiniz sevgilerimle.
Uzun bir süredir böyle bir yardım almak istememe karşın Ece hanıma gitmemin asıl sebebi yaşadığım mental çöküş esnasında uzman ve objektif birinin bana yol göstermesiydi. 3-4 aylık bir süreç olmasına karşın her hafta düzenli olarak oturum sağlayamadık çünkü benim programım sürekli değişkenlik gösteriyordu. Eğer daha günü gününde bir terapi süreci olsaydı belki daha verimli geçebilirdi, konular arası kopukluk vs çok olmadı ama zaten iki tarafın da yapabileceği bir şey yoktu. Ece hanım iyi bir gözlemci, yaptığı analizler gayet yerinde ve akıllıcaydı. Süreç boyunca bir çok farkındalık kazandım ve sarsılan güvenim onarılmaya başlandı.
b....m
Ece hanıma hem kendim hemde eşimin ilk çocuğuyla ilgili destek aldık bize çocuk psikolojisinden kendi çocukluğumda yaşadığım şeylere karşı daha açık olmamı sağladı kendimle yüzleşmeye ve bakış acımı değiştirdi samimiyeti güven duygusu aşılıyor daha önce anlatamadığım birçok şeyi kendisine rahatça anlattım tek kelimeyle giden tüm danışmanlarına diyebileceğim gittiğiniz anda o farkı samimiyeti güveni alacaksınız ve çok daha rahatlamış hissedeceksiniz kendinizi
ha...p
Nisa hanımı bir arkadaşım aracılığıyla tanıdım, iyi ki tanımışım… Çıkmazda olduğum ve kendim için doğru kararlar vermekte zorlandığım, kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemde bana ışık oldu… Sürecimiz tamamen bittikten sonra bile kapısını çalmaya devam edeceğim
i...
Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle Ece Hanıma başvurdum. Pandemiden sonra bazı kaygılarım oluşmuş ve hayatımı zora sokmaya başlamıştı bu konuda yardımına başvurmuştum. Oldukça verimli bir süreçti her hafta seanslarımı bekler olmuştum. Kesinlikle kaygı bozukluğu olan herkese tavsiye ederim
bu...
Nisa hanım ile online seans gerçekleştirdik kendisi oldukça dikkatli ve kibar görüşmemiz sırasında sıkıntımı kısa sürede analiz ederek çözüm hakkında yol gösterici oldu ayrıca enerjisi de çok iyi beni anladığını hissettirdiği için görüşmelerimiz sırasında hiç çekinmedim iyi ki Nisa hanım ile görüşmüşüm gözümde büyüttüğüm sorunlarım kısa sürede çözüldü
Nisa Ece Elçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Ece Elçin, Psikoloji. Size Nisa Ece Elçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Nisa Ece Elçin adresi nerede?Nisa Ece Elçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanli Cemal Gürsel caddesi no. 506 İnci Apt K. 4 D. 8 (Mavra Restoran üstü - Watsons yanı) İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Ece Elçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Ece Elçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nisa Ece Elçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Ece Elçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nisa Ece Elçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Ece Elçin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nisa Ece Elçin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nisa Ece Elçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Nisa Ece Elçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar