Diyetisyen Randevusu
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Caddesi, NETOFİS Kat 4 No: 5, Mersin
Dyt. Nisa Eryol Diyet ve Danışmanlık Merkezi
Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Caddesi, NETOFİS Kat 4 No: 5, Mersin
Dyt. Nisa Eryol Diyet ve Danışmanlık Merkezi
Danışanlarımda ilk hedeflediğim ve misyonum haline getirdiğim şey onları anlamak ve hayatlarına dokunabilmek. Aslında danışanımın hayatının sadece bir döneminde birlikte yol alıyoruz fakat amacım benden sonra da yeterli ve dengeli beslenmenin ne demek olduğunu öğrenmiş bir şekilde yola devam etmeleri.
Her zaman izlediğim yol çok düşük kalorili diyetler değil sürdürülebilir beslenme programlarıyla hedefimize ulaşmak.
Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki benim için en büyük mutluluk; Danışanımın diyetini yazdıktan sonra yüzünde oluşan ben bu listeyle kilo almam değil mi tedirginliğini kontrol seansına geldiğinde vücudunda azalan yağ oranını gördüğü zamanki tebessüme dönüşmesidir.
Siz yeterki kendinize inanın, biz el ele verdikten sonra başaramayacağız hiçbir şey yok.
o....ö
Bir diyabet hastası olarak 4 hafta önce başladığım diyet sürecine 8kg vererek devam ediyorum. Güler yüz, maksimum derecede ilgi ve alaka. 5 yıldızdan fazlası :)
Şuan emzirme sürecindeyim, doğumdan 3.5 ay sonra Nisa Hanım’la görüşmeye başladım ve kafamda bununla ilgili bir sürü soru işareti vardı. Acaba doğru bir zaman mı, kilo verirken sütüm azalır mı, çok düşük beslenirsem çocuklarıma karşı çok gergin olur muyum gibi sorular aklımda vardı.Ama gerçekten doğru kişi ile çalıştığımı düşünüyorum ve bunların hepsinin gerçek dışı düşünceler olduğunu Nisa Hanım'la tanıştıktan sonra anladım. Süt kalitem ve süt miktarım arttı. 2 ay 7.5 kilo verdim ve hemen akabinde koruma programına geçtik.Ben doğru bir danışmanla tanışığım için çok şanslıyım ve Nisa Hanım'a çok teşekkür ederim.
3 ayda 89 kilodan 75.5 kilograma düştüm.Nisa Hanım güler yüzlü, enerjisi yüksek bir insan.Beni her zaman çok motive etti. Kendime inancım yoktu ama sayesinde başardım, başardık.Hayatıma güzel bir dokunuş yaptı.Benim yönlendirmemle bir arkadaşım daha başladı, o da çok güzel sonuçlar aldığını söylüyor ve çok memnun kaldık.
Kendisinden çok memnumum.Daha önce farklı bir deneyimim oldu ama çok aç kalıyordum. Nisa Hanım’la tanışana kadar kilo vermiştim ama istediğim sonuca ulaşamamıştım.Nisa Hanım’a başladıktan sonra gerçekten aç kalmadan, hatta bazen diyetimin tamamını yemekte zorlanarak, 1.5 ay gibi bir sürede 7 kilo verdim.Çok memnunum. Tavsiye edeceğim bir diyetisyen, çok sıcakkanlı. Karşısındakine arkadaş gibi yaklaşıyor. İnanılmaz arkadaşça seanslarımız uzun sürüyor, iletişim halindeyiz. Baştan savma yapmıyor hiç bir şekilde.
Kendisinden çok memnunum.Benim safra kesem yok ve safra kesemin olmayışının verdiği ağrıyı dindirdi.Yazdığı liste sayesinde iyi oldum. Aynı zamanda kilo vermemde, dinç olmamda yardımcı oldu. Güleryüzü, tatlılığı ve enerjisiyle, motivesiyle çok yardımcı oldu.3 hafta oldu, kaçamak yapmama rağmen hepsi yağdan 3.7 kilo kaybım oldu.Herkesin ulaşabileceği ürünler veriyor, kendisi de sizinle beraber fikirlerinizi alıyor.Ulaşabileceğiniz, aç bırakmayan doyurucu besinlerle programınızı hazırlıyor.Geri dönüşleri çok güzel.Kesinlikle tavsiye ediyorum Nisa Hanım'ı.Gerçekten çok pozitif bir insan.
Nisa Hanım eski ve kalıplaşmış bilgilerle değil yeni ve farklı yöntemlerle danışanlarının hayatına dokunuyor.1 ayda 62den 55e düştüm.62 kilodan 7 kilo vermek sık karşılaşılan bir durum değil.Ciddi anlamda bu kiloyu vermek benim ve onun için de başarıydı.Yeme bozukluğu olan biriyim, defalarca kilo verip 10 kilo alırım ve tekrar vermeye çalışırım.Nisa Hanım benim için şans oldu.Ben üşengeç bir insan olduğumu Nisa Hanım'a söyledim.Pratik ve ayak uydurabileceğim bir diyet listesi yaptı.Normalde haftada bir liste değiştirilir.Ben bana yaptığı listeyi değiştirmesini istemiyordum. Şehir dışına çıksam bile rahatlıkla diyetimi sürdürüyorum.Yanımda yemek taşımak mümkün değildi ama Nisa Hanım'ın yardımcı olması, psikolojik olarak desteği bana yemek taşıttı.Ben diyetisyenle değil yol arkadaşıyla yürüyor gibi hissediyorum.Bana yeme bozukluğumla alakalı sorunlarımda destek oluyor.Diyet yapmak uzun bir süreç ve sadık kalan, bozmayan insanların psikolojisi farklı oluyor.Bunda en önemli şey de motivasyon.Nisa Hanım'dan fazlasıyla bu motivasyonu aldım.Nisa Hanım gerçekten hayatımıza dokunuyor.
Ben Nisa Hanım'dan çok memnunum,bana göre bir diyet listesiyle istikrarlı ilerliyorum.3.haftam, 3 kilo verdim ve 1.800 kg yağdan gitti.Haftada 1 kilo veriyorum.Gayet kolay uygulanabilir, biraz da bana göre programlarımı hazırlıyor. Yemediğim şeyleri yazmıyor.Gayet kolay uyguluyorum listelerimi.Çok tatlı, çok iyi bir diyetisyen. Zevkle gidiyorum Nisa Hanım'a,herkese tavsiye ediyorum.
z.....
Ben kendi kendime sağlıksız şekilde diyet denedim ama hep aç bıraktım kendimi.Yemek yemeyi çok sevdiğim için kilolarımı geri almıştım. Şimdi Nisa Hanım'ın diyetiyle hep tokum, nasıl kilo verdiği anlayamadım.Çok sağlıklı kilo verdim.Yağdan çok gitti.Toplam 4 ayda 10 kilo verdim, 6.5 kilosu yağdan gitti.Benim yiyemeyeceğim, içmeyeceğim şeyleri söylüyordum.Daha ulaşabileceğim, sevdiğim şeyleri çok rahat şekilde değiştirebiliyordu.O yüzden listeyi uygulamak daha rahat oldu.Çok tatlı ve çok sıcakkanlıydı, sanki arkadaşımmış, kendisini tanıyormuşum gibiydi.Kendimi yanında çok rahat hissettim. Nisa Hanım danışanını aç bırakmıyor, kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
Nisa Eryol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Eryol, Diyetisyen. Size Nisa Eryol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık.
Nisa Eryol adresi nerede?Nisa Eryol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Caddesi, NETOFİS Kat 4 No: 5 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Eryol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Eryol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nisa Eryol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Eryol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nisa Eryol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Eryol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nisa Eryol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nisa Eryol hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nisa Eryol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Eryol hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Eryol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler