Ayrıca Balanced Body University'de Pilates eğitimi almıştır. Bir süre Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmıştır.
Şu anda Ankara'da hizmet vermektedir.
Randevu +63 daha fazla
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
Görüşler içerisinde ara
Nisa hocama omuz, sırt kısmımda yer alan ve bir süredir devam eden acılı ağrılarım için gitmiştim. Kendisi manuel terapi ile ağrılarımı hafifletti ve birkaç seansta da o bölgedeki spesifik ağrılarımın tamamen bitmesini sağladı. Yanı sıra hocamın gözleminde yaptığım düzenli pilates egzersizleriyle sırt, bel ve omzumdaki ağrılardan kurtuldum.
Ofis ortamında çalılanların ortak sorunu olan bel ve sırt ağrılarım için pilatese başladım. Yaklaşık bir yıldır her gidişimde kendimi daha da iyi hissederek bir sonraki seansımı iple çekiyorum.Hastanın hem beden hem ruh sağlığına titizlikle yaklaşan, hastanın iyi olması için tüm imkanlarını seferber eden, takvim konusunda her zaman dakik ve ihtiyaç halinde esneklik sağlayabilen canım fizyoterapistim
Ekim 2023 Ayından itibaren haftada 2 gün kendisi ile birlikte çalışma yaptık. İlk olarak bedensel şikayetlerim ve geçmiş öyküsünü dinledi, sorular sorarak tespitler yaptı. Her bir çalışmada ağırlık verilen bölgeyi değiştirerek dengeli gelişim sağladık. Dönemsel olarak da direnç değerlerini artırdık. Duruşum bir yılın sonunda daha dik ve dengeli, kondisyonum daha artmış, günlük hareketlerim daha bilinçli hale geldi. Diğer günler için de egzersiz formları ekleyerek sporu yaşamımın temel işlevleri arasına getirdik. Bu süreçte benim ihtiyacıma göre hareket çeşitliliğini artırdık. İnteraktif, eğlenceli ve aynı zamanda dinginlik veren bir zaman paylaşımı yapıyoruz hocamla. Geldiğim aşamadan çok memnunum, bedensel ve ruhsal direncim yükseldi.
Nisa Hanım ile haftada 2 kere reformer pilates seansımız oluyor, 1 seneyi tamamladım. Vücut ağrılarım tamamen geçti. Geçmişte uzun süre tedavi görmemi gerektiren boyun fıtığı/sinir sıkışması şikayetim bu süreçte hiç tekrarlamadı. Spor ile hiç alakam olmamasına rağmen haftada 2 kere düzenli spor yapar hale geldim, forma girdim, sağlığım düzeldi. Başlarda zorlansam da Nisa Hanım’ın yönlendirmeleriyle güçlendim ve hareketleri çok rahat bir şekilde yapar hale geldim. Seanslarımız çok keyifli geçiyor, herkese tavsiye ederim.
Nisa hanımla tanışmamıza arkadaşlarımız vesile oldu belimdeki tutulmadan kaynaklı yürümede zorluk çekiyordum yaşam kalitem alt üst olmuştu ilk seanstan itibaren ilgili ve disiplinli tedavi sürecine başladık iyikide tanımışım kendisini ve bana verdiği egzersizleri yaparak kısa zamanda iyileşip ayağa kalktım kendisini iyiki tanımışım
ka...n
Nisa Hocam ile yaklaşık bir senedir birebir aletli pilates dersi yapıyoruz. Masa başında çok fazla vakit geçirdiğim için çok fazla ağrım olurdu. Sayesinde hepsinden kurtuldum. Yönlendirmeleri sayesinde vücudumu daha iyi tanıyor ve ona göre hareket ediyorum. Enerjimin düşük olduğu günlerde dahi derslerimden şarj olmuş biçimde, iyi ki gelmişim diyerek çıkıyorum. Ayrıca insani yönü ve iletişimi kuvvetli bir hocadır. Tüm sorularımı her zaman sabırla ve detaylı bir biçimde cevaplar. Çok tavsiye ederim.
a....t
Nisa hocaya annemin aylardır devam eden sırt ağrısı için gittik. Ağrı kesicilerin fayda etmediği bir ağrıydı. Nisa hocamızın bir seanslık tedavisinden sonra annemin ağrısı tamamen geçti. İlgisi, iletişimi ve tedavisinden çok memnun kaldık. Uzmanlığını seans boyunca hissettiren, güven veren bir fizyoterapistti.
Nisa Nur Sam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Nur Sam, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Nisa Nur Sam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı.
Nisa Nur Sam adresi nerede?Nisa Nur Sam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kudüs Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Nur Sam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nisa Nur Sam uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nisa Nur Sam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Nur Sam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nisa Nur Sam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Nur Sam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Nur Sam hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nisa Nur Sam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Nur Sam hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Nur Sam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizyoterapistler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizyoterapistler