Bu süre içinde,
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi,
ISS Catering,
Feriye Palace Restoran,
Çubuklu Aile Sağlık Merkezi
Cool Studio & Kitchen'da bireysel/kurumsal beslenme danışmanlığı ve sağlık yönetimi hakkında deneyim kazanmıştır.
Şu an Diyetisyen Nisa Toğlukdemir Sağlıklı Yaşam & Diyet Merkezinde beslenme eğitimi ve danışmanlığı vermekte, bununla birlikte Aski Atatürk Spor Salonu ve Anatolia Spor Salonu'nunda Sporculara yönelik Beslenme Danışmalığı ve Analiz takibini yürütmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi
İnsülin pompası kullanan Tip 1 Diyabet olmama rağmen kısa sürede çok güzel kilolara ulaştım diyebilirim.14 yıllık diyabet hayatımda onlarca diyetisyene gittim ancak hayatımda büyük bir etki bırakan tek diyetisyen. Spor yapmayan biri olarak haftada 3 kez yürüyüşe çıkmaya başladım. Asla bırakamam dediğim kola vb. şeyleri de bıraktığımı da belirtmek istiyorum. Bununla birlikte samimiyeti, güler yüzü ve sohbeti öyle mükemmel ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Başarısı ve araştırmacı kişiliği ile de fark yaratan bir insan. İyi ki tanıdım Nisa Hanım.
Nisa hanımdan yaklaşık 4 ay gibi bir sürede danışmanlık hizmeti aldım ve çok güzel sonuçlarda elde ettim. Diyet yapmayı değil sağlıklı beslenmeyi bu süreçte bana öğretti. Adananın en iyi ve en hoşgörülü diyetisyeni bence nisa hanım herkese öneririm
i.....
Kendisini tanımaktan çok mutlu olduğum bir diyetisyen. İdeal kiloma ulaşana kadar hem listeleri ile hemde sohbeti ile her zaman yanımda olmuştur. Kendisine teşekkür ederim.
e*...*
Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine hamilelik sürecimin başında Nisa hanımla tanıştım.
Başlangıçta kan tahlilleri talep etti devamında da sonuçlarımla beraber boy ve kilo ölçümü alarak süreci başlattık. Kendisi çok güleryüzlü, samimi ve hoş sohbet birisi. Bu zor süreçte doğru tavsiyeleriyle sürekli bilgilendirdi. Kişiyi zorlamayan ve karşı tarafı sıkılmadan dinleyen bir yapısı var. Kişiye özel alternatifli menüler sunması da HA Rİ KA!
Nisa hanım benden nasıl beslendiğime dair tüm detayları öğrenip, bana özel liste hazırladı. Farkında olmadığım, beslenmeye dair yanlış bildiklerimin doğrusunu öğretti diyebilirim.
Gerçekten diyet yapmak gibi değilde aslında sağlıklı beslenmeyi öğrenmek şeklinde süreç ilerliyor ve bunun etkileri tartıda da çok net belli oluyor
Kendisi gerçekten sizi bir şekilde kontrol altında tutuyor... Bazen diyetisyeniniz bazen psikoloğunuz oluyor.
İyi ki yollarımız kesişmiş Nisa Hocam’la :)
Nisa Toğlukdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Toğlukdemir, Diyetisyen. Size Nisa Toğlukdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Nisa Toğlukdemir adresi nerede?Nisa Toğlukdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi, 81180 Sokak Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Toğlukdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Toğlukdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nisa Toğlukdemir hangi dilleri konuşuyor?Nisa Toğlukdemir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nisa Toğlukdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Toğlukdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nisa Toğlukdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nisa Toğlukdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nisa Toğlukdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Toğlukdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Toğlukdemir, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nisa Toğlukdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler