Beier Cümle Tamamlama Testi
Stroop Test
Tematik Algı Testi (TAT)
Wechler Bellek Testi
Uzm. Kl. Psk. Nisa Ütücü
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İz Sürme Testi
b....m
Aile ve çevremle yaşadığım ilişkisel sıkıntılardan dolayı yorucu bir dönemden geçtiğimde yollarımız kesişti. İlişkilerimde tekrar eden yapıları birlikte çözümledik. Hayır demekte sınır koymakta çok zorlanırdım. Değişmek kolay değildi yine de duygularımı düşüncelerimi daha kontrol altına alabildiğim yönetebildiğim yerlere gelebildiğimi düşünüyorum. İşini bilen ve anlayışlı ve size ayak uydurabilen bir klinik psikolog bu süreç için cidden önemliymiş, kendisini gönül rahatlığıyla öneririm.
m....d
Değersizlik duygusunu çözemediğim hep yalnız hissettiğim duygusal olarak hep dalgalanmalar yaşadığım için kendisiyle görüştüm. Sabırla beni dinledi ve anlattığım şeyler arasındaki bağlantıları görmemi sağladı. Bazen anlattığım şeyleri ben bile hatırlamazken onun hatırlıyor olmasına çok şaşırdım. Anlatmanın zor olduğu anlarda bile beni hep anladığını hissettim.
c....b
Erkek arkadaşımla yaşadığım sıkıntılar yüzünden terapiye başladım. Her hafta düzenli bir şekilde online seanslar yaptık. Asıl meselenin ilişkimizdeki verme dengesizliği olduğunu farkettik. Genel ilişkilerimde de hep fedakarlık yapan taraf olduğumu, partnerimin bu olduğunu anladım. Nisa hanım sürecimde hiç yargılamadan şefkatle dinledi ve kendimi anlamamı sağladı kendisine minnettarım. Tavsiye ederim.
Nisa hanıma genel depresif ruh hali, zevk alamama, özgüvensizlik gibi şikayetlerim sebebi ile başvurdum. Her seansımızda ilgili bir şekilde dinlendiğimi ve anlaşıldığımı hissettim. Yargılamadan sabırla dinliyor ve sorduğu sorular yaptığı yorumlarla kendim hakkımda daha önce farkına varmadığım şeyleri farketmeme yardımcı oluyor. Seans ayarlamalarında her zaman vaktimizi iyi kullanıyor çok memnunum.
Nisa Ütücü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Ütücü, Psikoloji. Size Nisa Ütücü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Wechler Bellek Testi, Semantik Akıcılık ve Harf Akıcılığı Testleri.
Nisa Ütücü adresi nerede?Nisa Ütücü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye No:6 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Ütücü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nisa Ütücü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nisa Ütücü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Ütücü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nisa Ütücü hangi dilleri konuşuyor?Nisa Ütücü ile Fransızca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nisa Ütücü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Ütücü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Ütücü hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nisa Ütücü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Ütücü hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Ütücü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu