Diyetisyen Randevusu
Bağlarbaşı mahallesi, Bağdat caddesi, Sayan apartmanı, bina no:429, kat:2, iç kapı no: 5 Maltepe/ İstanbul, İstanbul
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Diyet Elit Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Merkezi
Lisans sürecim boyunca Acıbadem Sağlık Grubu (Kozyatağı, Altunizade, Bakırköy, Maslak) Hastanelerinde, İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi, Özel Moodist Hastanesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Virgül Psikolojik Danışmanlık Merkezi kurumlarında stajlarımı tamamladım.
Uzmanlık alanlarım; obezitede tıbbi beslenme tedavisi, kilo alma/verme beslenme tedavisi, yeme bozukluklarında beslenme tedavisi, duygusal yeme beslenme tedavisi, diyabet diyetisyenliği, gebe-emziren annelerde beslenme tedavisi, bariatrik cerrahi diyetisyenliği, kurumsal beslenme danışmanlığı ve toplu beslenme menü danışmanlığıdır.
Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, İstanbul Sağlık ve Beslenme Bienali, Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Kongresi, Klinik Psikoloji Yaklaşım Kongresi gibi “Beslenme ve Psikolojisi” alanlarında çalışmalara katıldım.
Acıbadem Sağlık Grubu’nda uzman diyetisyen olarak çalıştıktan sonra Gözde Gizem Beauty & Wellness'ta yüz yüze ve online danışan kabul etmekteyim.
Danışmanlık almak için kendisine ulaştığımda bu kadar kibar ve ilgili olması beni çok şaşırmıştı. Diyetisyenimizin işini severek yapması çok önemli bir fark yaratıyor gün içinde sık sık sorularıma cevap vermesi, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatması, her seferinde motive etmesi, düzenli bir şekilde sizi takip ediyor olması ve en önemlisi bunları büyük bir ilgiyle ve güler yüzle yapması çok kıymetli.
Yazdığı listelere uyulduğunda gayet güzel sonuçlar alınacaktır. Nisa Hanım ile birlikte 23. haftayı devirdik ve toplam -34.2 kg kaybetmiş durumdayım. Kilo verme sürecimde bu yolu birlikte yürümek gayet keyifli.
l.....
Nisa hanıma doktorumun diyetisyene gitmemi tavsiye etmesi üzerine başvurdum. Uzun araştırmalarım sonucunda arkadaşımın tavsiyesiyle kendisiyle tanıştım. Bu süreçte kolestrol ve şeker hastalığına uygun diyet yapıyorum. Yazdıklarına harfiyen uyuyorum ve beni kontrol ediyor. Seanslarında beni detaylı dinlemesi ve beslenme eğitimi sonucunda sağlıklı kiloma ilerliyorum. Diyetisyen arayışında olanlara kesinlikle önerimdir.
Nisa hanımdan ailecek diyet danışmanlığı alıyoruz yani aile boyu diyetisyenimiz. Eşimle bana örtüşen programlar ve tarifler yazdığı için uyumlu gidebiliyoruz, yaza kadar 2 beden incelme hedefim. Öğretmeyi seven biri seanslarda sık sık bilgiler veriyor. Güler yüzü sayesinde keyifle gidiyoruz. Güzel yorumları hakeden bir uzman
ş...
Nisanur Hanım ile arkadaşımın vesilesiyle tanıştık. Sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Çok memnun kaldım, çok ilgili işini severek yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum zaten.
s...
Çevremin tavsiyesi üzerine Nisanur Hanım ile görüşmelerime başladım. Yeme bozuklukları ve kilo sorunlarım mevcuttu Nisanur Hanım'la bu sorunları psikolojik yönlerinden de ele alarak güzel bir şekilde aştık. Görüşmelerimizde Nisanur Hanım detaylı bir şekilde beni dinleyip güzel çözümler sundu. Nisanur Hanım'ın ilgisi, kibarlığı ve özeni bu süreci güzel yönetmemde de önemli bir rol aldı. Benzer şikayetleri olan arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma kesinlikle Nisanur Hanım ile görüşmelerini öneririm.
h...
Nisanur hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım. Kendisi memnun kalmıştı... Ben insülin direnci sıkıntısı yaşıyordum ve bu sebeple ani açlık ataklarım geç vakit yemek yeme sıkıntılarım vardı...
Bu durumda kilomda direnç kilo verememe gibi durumlar oluşturuyordu. Süreç içinde anlayışlı güler yüzlü hali rahat bir Süreç geçirmemi sağladı
Öğün çeşitliliği yapılabilir tarifler ile keyifli bir Süreç oldu
Gün içinde whatsapptan destek olması
Motivasyon mesajları ile hedefe ulaşmamı sağladı
Kendisi ile ideal kilo aralığıma geldik sağlıklı sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları edindik. Hem diyetisyen hem psikolog olması süreci bütün olarak ele almasını sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
b....k
Nisa hanım’a 6 haftadır devam ediyorum.Verdiği listeye uyulduğu taktirde istediğiniz kiloya inersiniz.Ben çok memnun kaldım ve kilo verdim.Sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için kendisi ile devam edeceğim.
Nisacığımla hamileliğimden sonra çalışmaya başladık. İşini severek yapıyor ve çok güzel iletişim kuruyor. Gün içinde mesaj atıyor ve takip ediyor. Emzirme dönemimde 6 ayda 14 kilo verdirerek bir başarıya imza attı. Başarıların daim olsun canım benim
c.....
Uzmanımıza tavsiyeyle ulaştım öncelikle boyuma göre fazlasıyla kiloluydum. Diyete başladığımda 113 kiloydum.. Kendisi güler yüzlü ve sempatik birisi. Her zaman motivasyonu yüksektir ve zaman zaman duraksamalar olsa da olumlu sonuçlar aldık. Ben kendisini tavsiye ederim zaten çevremde de kilolu insanlara önerdiklerim oluyor. Hatta bende gözle görülür fark oluşmaya başlayınca bayağı soran olmuştu ve tavsiye etmiştim.
Nisanur hanımla uzun zamandır güzel bir süreç geçiriyoruz. İlk görüşmemden itibaren tamam işte bu dedim ve randevulara gelmek için can atıyorum. Görüşmeleri çok verimli ve bilgilendiriciydi. Uzman bilgileri ve ilgili tavrı içimi rahatlattı. Sağlıklı kilo almam için doğru programlarla yardımcı oldu, çok kısa sürede istediğim sonuca yaklaştım. Takipleri ve analizleri bırakmayarak beslenmeme dikkat etti. Sakin ve ikna edici ses tonu, kibarlığı, nezaketi için ayrıca teşekkür ederim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Kilo koruma döneminde bile hevesle devam ediyorum
Nisanur Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisanur Turan, Diyetisyen, Psikoloji. Size Nisanur Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık, Alkali Diyet, Bilişsel Davranışçı Terapi, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Nisanur Turan adresi nerede?Nisanur Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı mahallesi, Bağdat caddesi, Sayan apartmanı, bina no:429, kat:2, iç kapı no: 5 Maltepe/ İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisanur Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisanur Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nisanur Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisanur Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Nisanur Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisanur Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nisanur Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nisanur Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Nisanur Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisanur Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Nisanur Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler