Üroloji Randevusu
Penis Implantı
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Penise Prp Tedavisi
Özel UZ Clinic Antalya
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
TUR-P Plazmakinetik
or...3
Niyazi Umut Hocaya ürolojik bir durum için tesadüfi internet üzerinden denk geldim izmirde yaşadığım için kendisine muayne olamayıp mesaj attım.Kendiside bana içinde bulunduğum durumu düzgünce açıklayıp neler yapmam gerektiğini düzgünce anlatıp ilgilendi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Hastalıklarda doktor tercihi ve güveni çok önemlidir, kendiside bu güveni hastasına fazlasıyla veriyor.Bilgileriniz için teşekkürler hocam.
p.....
Bir sene önce tavsiye üzerine gittiğimiz ve son derece memnun kaldığımız bir klinik her şeyi ile. Doktorumuz Umut beyin genel tavrı hastalığımızın teşhisi ve tedavi aşamalarını anlatması,bizim anlayacağımız şekilde açıklaması ve de en önemlisi doğru tedavi uygulaması ile yorucu ve zorlu bir yıldan sonra gerçekleştirdiği TESE Ameliyatı sonucumuz Umut bey sayesinde olumlu sonuçlanmıştır. Uz klinik ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletirken Antalya'da Ürolog arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
bü...n
Son derece ilgili, bilgilendirici ve sıcak bir ortamda tedavimi oldum. Nezih bir klinik ve karşılama da dahil olmak üzere son derece güleryüzlü bir ortam. Konusunda son derece uzman verdiği bilgilerle gerekli olan herşeyi eksiksiz anlamanızı sağlayan bir doktor. Tedavi sırasında lazer operasyonda yardım eden sanırım asistanı olan beyfendi de son derece kibar ilgili ve işinin ehli idi. Herşey için teşekkürler
Tavsiye üzerine gititm.Oğlumun böbrek taşı vardı bunun için tercih ettik.Yeterince ilgi gösterdiği için ve tedavisi sonrasında şikayetimiz kalmadığı için memnun kaldık.Tedaviden ve süreçten de memnun kaldık.
er...
Daha önce başka bir hastanede teşhis konulduğunda araştırdım ve Umut Hocam'a gitmeye karar verdim. Daha önce Prostat ve böbrek kanalında taş vardı.Hocam'a gittiğimde de aynı şekilde teşhisi doğruladı ve ameliyat etti.Kapalı olarak cerrahi müdahale yapıldı. Ameliyat sonrasında nelerle karşılaşacağımı ve sonrasında neler yapmam gerektiği hakkında detaylı olarak bilgilendirdi. Tedavi sürecim çok güzel geçti,yakınlarıma da tavsiye ediyorum.
se...y
Prostat için doktor ve hastane araştırırken Niyazi Umut doktorumu buldum iyi olduğu için gittim gerekeni yaptı ameliyat oldum bugün de kontrole gittim iyi olduğumu söyledi doktor bey kişilik olarak da mükemmel biri kendisine çok teşekkür ederim
be...l
Umut bey 4,5 aylık oğlumun sünnetini gerçekleştirdi. Bebek olduğundan dolayı çekinmiştim ama sünnetimiz çok iyi geçti. Dr. bey bilgili ve ilgili. hiçbir sorun yaşamadık
ha...a
nıyazi umut özdemir evet gerçektem ıyı bır doktor ve cok ılgılı.babama prostat kanserı teshısı kondu ve umut beyın sayesınde suan babam daha rahat ve hastalıgı durduruldu.ıhtıyacı olan prostat hastaları ve urolojı ıle ılgılı sıkıntısı olan herkese umut beyı tavsıye edıorum.sadece med star hastanelerınde tedavı olmak ıstıorsanız testler ve analız ıcın gereklı olan seyler bıraz pahalı..umut beye saygılar.ATAKAN KAYA
Niyazi Umut Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Niyazi Umut Özdemir, Üroloji. Size Niyazi Umut Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Böbrek Taşı, Böbrek Taşı Cerrahisi, Prostat Biyopsisi, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Randevu, Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT), Penil Protez Uygulaması, Penise Prp Tedavisi.
Niyazi Umut Özdemir adresi nerede?Niyazi Umut Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener mah Bülent Ecevit Bulvarı Kanyon Plaza K:1 D:3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Niyazi Umut Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Niyazi Umut Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Niyazi Umut Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Niyazi Umut Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Niyazi Umut Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Niyazi Umut Özdemir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Niyazi Umut Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Niyazi Umut Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Niyazi Umut Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Niyazi Umut Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Niyazi Umut Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar