Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ay...n
Telefon numarası doğrulandı
kırık olan parmağımı röntgene bakmadan çıkık diyerek asılıp büktüğü için röntgen çektirmemi isteyip röntgene bakarak bu kesin çıkıktır diyip beni reçete yazıp eve yollayan sabaha kadar ciddi acı çekmemi sağlayan doktora teşekkürü bir borç bilirim çünkü sağlığımın asla ihmale gelmeyeceğini öğretti bana...çok özür dilerim ama bu dğerlendirmeyi yapmak zorundayım...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nizamettin İntepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nizamettin İntepe, Acil Tıp.
Nizamettin İntepe adresi nerede?Nizamettin İntepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Modern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nizamettin İntepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nizamettin İntepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nizamettin İntepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nizamettin İntepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nizamettin İntepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nizamettin İntepe hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nizamettin İntepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar