Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Özel Medicine Hospital
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBarbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji Daha fazlaSeyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Maltepe Ersoy Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi
Farabi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli • Harita
Medical Park Gebze Hastanesi
Medistate Kavacık Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazlaMehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi No:477, Osmaniye • Harita
Özel Yeni Hayat Hastanesi
Medipoint Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
İbni Sina Kartal Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
İbni Sina Kartal Hastanesi
Memorial Dicle Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar