Nöroloji, Kumlu, Hatay
Özel Elazığ Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji Daha fazlaRüstempaşa M. Cahit Dalokay C. No:9, Elazığ • Harita
Özel Elazığ Tıp Merkezi
Avrupa Hospital Adana
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaToros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı No:43, Çukurova • Harita
Avrupa Hospital Adana
Nöroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize • Harita
Karaman Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaÜniversite Mahallesi 1984. Sokak No:1, Karaman • Harita
Karaman Devlet Hastanesi
Ankara • Harita
Doktor Muayenehanesi
Büyükdere Cad.No:40 Maslak, İstanbul • Harita
Acıbadem Maslak Hastanesi
Çankırı Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaKırkevler Mahallesi Kastamonu Caddesi No:260, Çankırı • Harita
Çankırı Devlet Hastanesi
Eminettin Mahallesi Atatürk Caddesi No:233, Rize • Harita
Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147, Buca • Harita
İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi
150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak • Harita
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği
Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76, Isparta • Harita
Isparta Şehir Hastanesi
Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi