Öncelikle 11/04/2023 tarihinde safra kesesi ameliyatımı ağrısız sızısız bir şekilde başarı ile tamamlayan doktoruma ve ekibine saygılarımı sunarım. Yabancı bir şehire gelmiş birisi olarak korkarak Kocaelide doktor araştırdık ve bir arkadaşın tavsiyesi ile Nuh zafer hoca ile tanıştık. Bu kdr rahat bir ameliyat olacağını düşünmemiştim. Tam bir uzman.
ka...r
Annem yakın zamanda tiroid ameliyatı oldu. Yıllardır ses tellerinin kesilmesi riskiyle bizi korkutan profesörler yüzünden ameliyat olamadı. Zafer hocamız, kendine olan güveni ve tecrübesiyle bize önce güven verdi sonrasında da mükemmel bi ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat ve ameliyat sonrası olmak üzere mükemmel ilgi ve alakası ile bizleri gerçekten çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyor ve minnet duyuyoruz.
se...ğ
Gerçekten Zafer hocama çok teşekkür ediyorum. Guatr amaliyatımı basarıyla gerçekleştidigi ve hastanede yattığım süre boyunca ilgilendigi için teşekkür ediyorum. Kendisi iyi ve anlayıslı bir insan. Ayrıca Dr Duygu Temizede teşekkür etmek istiyorum. Onu hastalıgımla ilgilenmesi ve Zafer hocayı tavsiye ettiği için.
Nuh Zafer Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuh Zafer Cantürk, Genel Cerrahi.
Nuh Zafer Cantürk adresi nerede?Nuh Zafer Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuh Zafer Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuh Zafer Cantürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuh Zafer Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuh Zafer Cantürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuh Zafer Cantürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuh Zafer Cantürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nuh Zafer Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar