BBL Lazer Tedavisi
Terleme tedavisi
Vücut Mezoterapisi
Yüz Dolgusu
Nüket Aydın Muayenehanesi
1978 Konya Ereğli doğumluyum. ilk orta ve lise eğitimimi Ereğli ilçesinde bitirdim. 1996 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesi bölümünü kazandım. 2002 yılında tıp fakültesinden mezun oldum. 2003 yılında 2 nolu sağlık ocağında ve 112 acil komuta merkezinde görevde bulundum. 2004 yılında Celal Bayar üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji bölümünü kazandım. 2010 yılında mezun oldum ve Manisa Devlet Hastanesinde dermatoloji uzmanı olarak göreve başladım. 2014 yılında özel bir hastanede 3 yıl estetik ve kozmetik dermatoloji alanlarında çalışmaşarda bulundum. 2017 yılında kendi muayenehanemi ve kozmetolojik uygulama ünitemi kurdum. Özelkle kozmetolojik uygulamalar altında pek çok yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katıldım. Evli ve iki çocuk annesiyim.....
g....a
Botoks ve dudak dolgusu yaptırdım. Çok memnun kaldım. Her işlemi detaylıca anlatarak yapıyor. Çok kibar ve ilgili bir doktor.
n....ş
Botox işlemi için gittim. İşlemim çok başarılı geçti. Hiçbir sıkıntı olmadı. Her konuda detaylı açıklama yapıyor. Sorduğum sorulara cevap alabiliyorum. Nükhet Hanım işinde uzman. Kullandığı malzemeler kaliteli. Yan etkisi olan hiçbir ürün kullanmıyor. Sağlığı riske atmıyor. Genel olarak memnunum.
s....k
Nükhet Hanım'ı kendim araştırarak buldum. 1 kez göz altı ışık dolgusu, 2 kez dudak dolgusu ve nazolabial işlemi yaptırdım. İşlemlerim acısız geçti. Süreçten memnun kaldım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Orada çalışanlar da çok yardımcı oluyorlar. Çok kibar bir doktor. Eli hafif. Dudak dolgumu çok doğal yaptı.
z....k
Botox için başvurdum. Yıllardır gidiyorum kendisine. Yaptığı işlemden memnunum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her şeyi anlatarak yapıyor. Nükhet Hanım çok kibar, hasta ile iletişimi çok iyi. Yaptığı işte uzman. Doğrusu neyse onu yapıyor. Ben memnunum.
s....n
Tavsiye üzerine başvurdum. Dolgu, botoks ve gençlik aşısı yaptırdım. İşlemde en ufak bir sıkıntı olmadı. Çok güzel geçti. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Detaylı açıklamalar yapıyor. Nüket Hanım çok kibar ve ilgili bir doktor. Fazla para kazanmak için çok işlem yapmıyor. Yaptırmak istediğim işlemleri bile yapmadı. İşlemlerinden memnunum. Güzel yapıyor.
a....s
Botox işlemi yaptırdım. Sürecim çok güzel geçti. Memnun kaldım. Tavsiye üzerine gittim. Ben de tavsiye ettim çevremdeki herkese. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her türlü açıklamaları yapıyor ve anlatıyor. Nükhet Hanım işinde profesyonel. Yaptığı işe önem verip arkasında duruyor. Değer veriyor. Çok tatlı dilli, güzel anlatan, güler yüzlü bir doktor. En önemlisi çok dürüst. Her şeyi paraya yormuyor, yapamadığı bir şey olunca söylüyor. Kendisini seviyorum.
ş...
Sosyal ve iş çevremde yaptığı işlerdeki uzmanlığı ve hassasiyetini biliyordum. Benim de alnımda kaş ortasında çok derin bir iz vardı, buna istinaden gittim. Ancak tamamen düzelmesiyle ilgili umudum bile yokken şu anda kırışık izim bile yok. Daha iyi anlaşılması adına söylüyorum, izim gerçekten çok derin bir kaş çatma iziydi. Tavsiye etmeme gerek kalmıyor çünkü alnımı görenlere Nüket Aydın demem yeterli oluyor. Kendisine sevgilerimi yolluyorum.
d....a
Dolgu ve botox işlemi için gittim. Doktor önerisiyle başvurdum. Yaptığı işlemlerden çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Nükhet Hanım iyi bir doktor. Tespitleri doğru. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Doğru işlemler uyguluyor. Gereksiz bir şeyi yapmıyor.
de...d
Nuket hanım guler yüzlü, hastasiyla yakından ilgilenen, çok tatlı bir doktor. Botoks işlemi için gitmiştim.Cok memnun kaldım.Diger kozmetik işlemleri yaptırmak için doktor hanımın klinigine mutlaka tekrar gideceğim.
n....k
Dudak dolgusu uygulaması için gittiğim klinikte Nüket hanım uygulama yapılacak alanlar ve yaklaşık olarak ortaya çıkacak olan görüntü hakkında tatmin edici şekilde beni bilgilendirdi. Sonucundaysa tam olarak istediğim ve anlattığı gibi doğal bir görüntü ortaya koydu. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle tercih etmekten güven duyduğum güler yüzlü tavrıyla uygulama yaptırmaktan mutlu olduğum bir uzman.
Nüket Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nüket Aydın, Dermatoloji. Size Nüket Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botox Uygulaması, Botox İle Boyun Germe, Dolgu Uygulamaları, Gençlik Aşısı, PRP Saç Tedavisi, Saç Mezoterapisi, Vücut Mezoterapisi, BBL Lazer Tedavisi, Dermatolojik Lazer.
Nüket Aydın adresi nerede?Nüket Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyurt Mh. Tarzan Bulvarı No:10 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nüket Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nüket Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nüket Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nüket Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nüket Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nüket Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nüket Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Nüket Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nüket Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Nüket Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Dermatologlar