Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
uf...k
Telefon numarası doğrulandı
Ben rektum kanseri ilk aşamada olan bir hastasıyım Nüket hanimin sanki bir dedektif gibi her bilgi kendisi için çok önemli bu konuda çok hassas çözüm odaklı ve çok ilgili kendisi şehir hastanesi de görev yapmakta kesinlikle bu süreçte içtenlikle tavsiye ederim
ar...t
Telefon numarası doğrulandı
Dr. Nüket çok hanımefendi bir insan. Sabırlı ve hastasını önemseyen bir doktordur. Kendis annemin 3-4 yıldır guatr ameliyatı sonrası radyoloji onkolojisti olarak 6 aylık kontrolleri ile ilgilenmektedir. Oğlum da doktor olacak. İsterim ki; en az Nüket Hanım kadar memleketine ve insanlığa faydalı olsun.
Nüket Sarıhanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nüket Sarıhanlı, Radyasyon Onkolojisi.
Nüket Sarıhanlı adresi nerede?Nüket Sarıhanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad. Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nüket Sarıhanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nüket Sarıhanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nüket Sarıhanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nüket Sarıhanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nüket Sarıhanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nüket Sarıhanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nüket Sarıhanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.