Uzm. Kl. Psk. Nükte Balcı

Psikoloji · Daha fazla

Antalya 1 adres

Arel Üniversitesi Psikoloji mezunuyum. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji YL Tezli bitirdim. Bakırköy Ruh Ve Sinir HastalıkIarı Hastanesi Stajyer Psikolog olarak mesleğime başladım.

Yetişkin
Çocuk

Makaleler

Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No: 24 D:7, Muratpaşa, Antalya 07010

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• T

Bir kaç kötü deneyim sonrasında kendisine internetten ulaştım. İlk konuşmada ilgili ve samimi olması dikkatimi çekti kendisiyle terapiye başlamaya karar verdim. Sayesinde bazı olaylara ve durumlara karşı bakış açım değişti diyebilirim. Sürece kısa bir ara verdim ancak devam edeceğiz

• Psk. Nükte Balcı Bireysel Terapi  •

Nükte hanım gerçekten işinin hakkını vererek yapan bir uzman. Kendinizi gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendisine. İlk randevumu aldığım zaman çok korku ve tedirginlik içerisindeydim. Kendisine OKB için başvurmuştum. Sürece devam ediyoruz. 8. Seansımız yeni bitti. Adım adım bir şeylerin değiştiğini görmek beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. İmkansızı başarıyormuşum gibi bir his. Her yapamayacağım başaramayacağım dediğim an da bana güç veriyor. Danışanını anlayan ve güven veren bir uzman.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• H

Fazla kontrol, empati ve yerine koyma gibi konular üzerinde alışılagelmişin dışında yönlendirmelerle destek oldu. Seanslarım devam ediyor.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Yaşadığım olayı anlamlandıramama ile ilgili sorun yaşıyordum. İkili iletişimde suçluluk duygusu hissettim. Nükte Hanım'a çok kötü bir şekilde gittim, online üzerinden görüşüyoruz. 20 dakikada durumumu çözdü. Bakışları ayna gibi insana güven veriyor, muhteşem bir insan. Psikologlara bakış açımı değiştirdi. Yargılayan, eleştiren birisi değil. Çok küçük detaylara takılmaya başladım, beni bu durumdan kurtardı. Kendime soramadığım soruları sormaya başladım. Kendimi çözemez durumdaydım, benim ne istediğimi fark etti. Doğru sorular sordu, kendimi buldum. Beni çok güzel yönlendirdi. Bedenimi de iyileştirdi ve birçok doktora gittim. Kanserle mücadele gibi bir durumun içerisindeyim. 2 seansta toparladı ama kendisini bırakmak istemiyorum. Hayata olumlu şekilde bakmaya başladım. Ruh iyileşince bedende iyileşiyor, bedenim iyileşti. Bence herkes psikoloğa gitmeli. Çok takdir ettiğim birisi. Danışanını anlayan, nitelikli bir uzman. Depremde 6 kişiyi kaybettim. Mutluluğumu paylaşmak için de Nükte Hanım'a görüşmek istiyorum. Güzel duygularımızı paylaşacak insanlar arıyoruz. Nükte Hanım kelimelerle anlatılamaz, yaşanır, çok özel bir insan.

• Ü

6 seanstır gidiyorum. Stres için kendisine başvurdum. Seanslarımız güzel geçiyor, uzmanımız gayet ilgili. Yönlendirici dönüşleri oluyor, kendisinden oldukça memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herkese tavsiye ederim.

• D

Ailesel sorunlar ve kaygı durumu için başvurdum. 7-8 seanstır gidiyorum, olumlu sonuçlar alıyorum. Kendimi anlatıyorum, farkındalık kazandırıyor. Kendimi yanında huzurlu ve rahat hissedebiliyorum. Kendisiyle kasılmıyorum. Çok memnunum.

• T

Psikolojik destek almak amacıyla gittim. Uyumlu ve yardımcı olmaya çalışan bir uzman. Online üzerinden görüştüm ve seanslarından olumlu sonuçlar aldım. İlgili, alakalı birisi olarak memnun kaldım kendisinden.

• H

Yoğun anksiyete ve kaygı bozukluğum için başvurdum. Yas sürecim oldu. 4-5 aydır görüşüyoruz. Seanslarım çok eğlenceli geçiyor. Yeri geliyor terapist gibi yeri geliyor arkadaş gibi yaklaşıyor. Çok güler yüzlü bir uzman, kendisini seviyorum. Süreçten ve kendisinden fazlasıyla memnunum.

•  •

Nükte Hanım alanında uzman birisi. Her konuda bana destek oluyor. Bir sorun yaşadım, bu sorunun sonucunda destek almam gerekiyordu. Kendisine başvurdum. 6 seanstır gidiyorum, kendimi daha iyi hissediyorum. Nasıl tepki vermem gerektiğini öğrendim. Ben kendisinden memnunum.

•  •

Kanser tedavisi görüyorum. Destek almak amacıyla başvurdum. 6 seanstır gidiyorum. Seanslardan olumlu sonuçlar alıyorum, bana iyi geliyor. Nükte Hanım, benim aklıma gelmeyen noktaları düşündürüyor. Bu benim hoşuma gidiyor. Konuştuğum konuyu ve anlattıklarımı unutmuyor, bu özelliğini beğeniyorum. Sürece hakim bir uzman, ben memnunum.