Arel Üniversitesi Psikoloji mezunuyum. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji YL Tezli bitirdim. Bakırköy Ruh Ve Sinir HastalıkIarı Hastanesi Stajyer Psikolog olarak mesleğime başladım.

Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No: 24 D:7, Muratpaşa, Antalya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +23 daha fazla

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Konum: Psk. Nükte Balcı Bireysel Terapi

33 yaşımda kendimi buldum, birey olduğumu hissettim Nükte Hanım sayesinde. Meğer ne çok şey bilmiyormuşuz, ne çok gelişi güzel yaşamışız bu hayatı bu kadar yıl. Kendimin farkına vardığım yetmiyormuş gibi çocuklarımı nasıl yetiştireceğim konusunda yönlendirmeleri sayesinde çatışmalarımız problemlerimiz son buldu diyebilirim.Kendini değerli hissetmek isteyen her insanın tanışması gereken bir insan.. Güler yüzü, sabrı dikkatli dinleyişi sayesinde ile terapi günlerimin gelmesini iple çekiyordum. Sürecimiz sonlandı fakat kendimi iyi hissetmediğim bir durumda başvuracağım kişi tekrar Nükte Hanım olacaktır.

Konum: Psk. Nükte Balcı Bireysel Terapi

Nükte hanıma depresyon şikayetiyle gittim. Sabahları uyanamıyordum, mutsuzdum, çocuklarıma bakamıyordum evle ilgilenmiyor kişisel bakımımı yapamıyordum. Kendisinin bana çok faydası oldu. Ben olumlu yönde değişince evimize de huzur geldi diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Psk. Nükte Balcı Fobilerden Kurtulmak

Nükte hanıma sosyal fobimi yenmek için başvurmuştum ama kendisinden sosyal fobimin olmadığını öğrendim. 3. Seansta süreci tamamladık. Tekrar bir problem yaşarsam başvuracağım kişi yine kendisidir tavsiye ederim.

C
Konum: Psk. Nükte Balcı Bireysel Terapi

Kendisi işinin ehli birisi. Sıcak. Güleryüzlü ve samimi .Gerçekten ilgili ve alakalı oluşunu tavırlarından anlayabiliyorsunuz. 4 ay kadar bir görüşme sağladım toplamda 14 seans terapi aldım. Anksiyete için görüşme sağlamıştım yavaş yavaş olumluya gittiğimi gördüm. Duygu değişikliğim çok sık değil artık zamanla daha da azaldığını gördüm. Kısa süre içerisinde bitirdik. Sorunum tamamen çözüldüğünü düşünüyorum ama kesin olması açısından tekrardan görüşme sağlayacağım.

Konum: Psk. Nükte Balcı Randevu

Nükte hanım çok iyi bir psikolog. Danışan psikolog arasındaki çizgiyi aşmadan verdiği sıcak samimi yaklaşımı bana uzun zamandır hissedemediğim değer duygusunu hissettirdi ve aldığım terapi bana kendi farkındalığıma ulaşmamı sağladı.

Konum: Psk. Nükte Balcı Aile İçi İletişim Sorunları

Eşimle yaşadığımız problemlerden dolayı kendisinden danışmanlık aldık. Birbirimizi anlamayı saygı göstermeyi herkesin özel alanı olduğunu ve bu alana müdahale etmemek gerektiğini öğrendik. Çoğu şeyi aştık sayesinde

K

Hayatta yaşadığım sorunlar vardı. Ara ara öfke kontrolü yaşıyordum. Karar alırken ve verirken zorlanıyordum. Bu sebepten dolayı başvurdum. Nükte Hanım'ın yaklaşımı ve verdiği fikirler çok iyi. İşini severek yapıyor. Çok memnunum kendisinden. 4-5 seanstır gidiyorum. Sürecim devam ediyor. Fikirleri benim için çok önemli.

K

Nükte Hanım ile 3-4 kez online üzerinden görüştük. Çok tatlı bir uzman. Birkaç şey anlattım, hemen sorunu çözdü. Kendisini çok başarılı buldum. Çok cana yakın birisi. Nükte Hanım'dan iyi bir enerji aldım. İçimi rahatlıkla dökebildim. Çok memnunum.

Kaygı ve korku problemleri için başvurdum. Kendimi iyi hissetmiyordum. 5-6 seans gittim. Kendimi seanslar sonrasında çok iyi hissettim. Kısa bir ara verdim. Tekrar gideceğim kendisine. Nükte Hanım alanında profesyonel. Sorunlarımı çözmeme yardımcı oldu. Ufkumu açtı. Çok memnunum kendisinden.

C

Kişisel sebeplerden dolayı başvurdum. 6 seanstır gidiyorum. Kendim araştırarak buldum. Güzel sonuçlar alıyorum, seanslarımız verimli geçiyor. Nükte Hanım güler yüzlü ve çözüm odaklı bir uzman. Memnunum kendisinden.