Uzm. Kl. Psk. Nükte Balcı

Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

Arel Üniversitesi Psikoloji mezunuyum. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji YL Tezli bitirdim. Bakırköy Ruh Ve Sinir HastalıkIarı Hastanesi Stajyer Psikolog olarak mesleğime başladım.

Yeşilbahçe Mah. Metin Kasapoğlu Cad. No: 24 D:7, Muratpaşa, Antalya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +23 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Makaleler

Uygulama platformundan kendisine ulaştım. Kişisel gelişimim için kendisiyle 5 seans yaptık. Çok memnun kaldım. İyi bir dinleyici, empatik, yorumları çok yerinde ve düşündürücü. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ailevi sebeplerden dolayı başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 2 aydır gidiyorum. Şu an her şey çok iyi gidiyor, kendisinden memnunum. Herkese tavsiye ederim. Daha önce kızım için başvurdum, sonra kendim gittim. Kısa zamanda baya yol katettik. Seanslardan sonra kendimi daha iyi tanıdım. Nükte Hanım'ın sayesinde kendimde olumlu yönde değişimler gördüm. Aşamayacağımı düşündüğüm sorunu aştım. İlgili, alakalı, güler yüzlü bir uzman. Sanki birbirimizi daha önceden tanıyoruz gibi hissettiriyor.

Ş

Günlük hayatımın gidişatıyla ilgili içsel sıkıntılarım vardı. Rahatlama amacıyla başvurdum. 4-5 seans görüştük. Ben seanslardan fayda gördüm. Sürece devam etmeyi düşünüyorum. Seanslardan sonra doğru taraftan bakabilmeyi ve soru sormayı öğrendim. Nükte Hanım güler yüzlü, yargılamadan dinleyip objektif yaklaşan bir uzman.

Bir sıkıntım yoktu, konuşup rahatlamak amacıyla başvurdum. 1 senedir gidiyorum. Seanslardan verim alıyorum. Seanslardan sonra rahatlamaya başladım, farklılıklar oldu. Nükte Hanım iyi, sevecen, tatlı, danışanını dinleyen bir uzman, ben kendisinden memnunum.

Kişisel sebeplerden dolayı başvurdum. 4-5 seans oldu. İlgisinden ve alakasından çok memnunum. Seansların bana faydası oldu. İşini düzgün yapıyor, danışan takibi de iyi. Seanslar sayesinde özgüvenim yerine geldi, bakış açım değişti. Sürecim devam ediyor, herkese tavsiye ederim.

Depresyon için başvurdum. 1 yıl gittim, ara ara gitmeye devam ediyorum. Nükte Hanım'dan çok memnunum, bana çok iyi geldi. Nokta atışları bende aydınlatma yarattı. Çok tatlı, enerjisi yüksek, samimi bir uzman. Seanslardan sonra kendimi daha çok sevdim ve mutlu hissettim. Hiçbir problem yaşamadım, her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bana randevu konusunda da yardımcı oluyor.

Günlük hayatımla ilgili görüşmek için başvurdum. 3-4 seans oldu, online üzerinden görüşüyoruz. Çok memnunum kendisinden. Yönlendirmeleri ve uyguladığı materyallerin faydası oldu. Her konuda bana katkı sağladı.

Yakınımı kaybettim, travma yaşadım ve genel olarak sıkıntılarım vardı. Bu sebepten dolayı destek almak istedim. 8 - 10 seansıdır gidiyorum, sürecim devam ediyor. Seanslardan sonra hayata adapte olmaya başladım. İşe gitmek istemiyordum ve ailemle ilgilenmekte istemiyordum, ama bu konuda ciddi destek oldu bana. Nükte Hanım, ilk uzman deneyimimdi, ön yargımı kırdı. Genel olarak kendisinden memnunum, beni dinleyip anlıyor. Çözüm olmayan şeyleri basit bir şekilde anlattı bana. İşini iyi yapan bir uzman, düzenli gitmenin verimini alıyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Nükte Balcı • Bireysel Terapi

33 yaşımda kendimi buldum, birey olduğumu hissettim Nükte Hanım sayesinde. Meğer ne çok şey bilmiyormuşuz, ne çok gelişi güzel yaşamışız bu hayatı bu kadar yıl. Kendimin farkına vardığım yetmiyormuş gibi çocuklarımı nasıl yetiştireceğim konusunda yönlendirmeleri sayesinde çatışmalarımız problemlerimiz son buldu diyebilirim.Kendini değerli hissetmek isteyen her insanın tanışması gereken bir insan.. Güler yüzü, sabrı dikkatli dinleyişi sayesinde ile terapi günlerimin gelmesini iple çekiyordum. Sürecimiz sonlandı fakat kendimi iyi hissetmediğim bir durumda başvuracağım kişi tekrar Nükte Hanım olacaktır.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Psk. Nükte Balcı • Bireysel Terapi

Nükte hanıma depresyon şikayetiyle gittim. Sabahları uyanamıyordum, mutsuzdum, çocuklarıma bakamıyordum evle ilgilenmiyor kişisel bakımımı yapamıyordum. Kendisinin bana çok faydası oldu. Ben olumlu yönde değişince evimize de huzur geldi diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.