Cinsel Terapi
d....t
Numan bey ile 4.seansımızı bugün gerçekleştirdik ve her seansın başından sonuna ruh halimde büyük değişim oluyor.Beni bana hatırlattığınız için ilerde daha güzel şeyler olacağına dair umudum arttı.
ze...
Numan hocayla yaptığım görüşme süresince fizyolojik ve zihinsel olarak ne kadar yol kat edebileceğimi gördüm.Yapıcı dönütleri ile birlikte olumsuz süreçlerimi sağlıklı bir biçimde atlattım
Psk. Numan İnce
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Değişime olan inancınız ve çabanız yanında ufak bir desteğim olduysa ne mutlu...
m....ö
Numan bey çok anlayışlı biri ve işini severek yapıyor. Bu bir danışan için önemli. Kısa bir sürede birçok sorunu halledebildik. Yönelttiği sorularla da içerisinde bulunduğunuz duruma farkındalıkla bakmanıza yardımcı oluyor. Çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim
z....t
Numan hocayla okuduğum üniversitenin psikolojik danışmanlık merkezinde tanıştık.
Ağır bir panik atak ve özgüven sorunu yaşıyordum. Sanırım Majör Depresyon olduğunu düşündüğüm bir umutsuzluk hali ile gittim. İlk başlarda açıkçası biraz çekinmiştim. Çünkü daha önce bir psikologdan çok psikiyatriye gitmiştim. Bu olayları çözmek amacıyla doğru bir yol izlediğimi anlamış oldum kendisi ile. Seansa başladığımız ilk günden beri yakın güven tavrı ile üzerimde olan gerginliği stresi de azaltmış oldu . Seanslar ilk basta beklediğim olumsuz düşüncemden çok olumlu hale geldi . Sayesinde sorunlarıma onunla çözüme kavusturabildim . Kendisine bu konuda çok teşekkür ediyorum.
Psk. Numan İnce
Güzel yorumunuz için teşekkürler. Gayretiniz ve inancınız sayesinde bunu başardık. Birlikte sağlıklı güzel günlere...
Verimli seans süreci yaşadım. Yaşadığım sorunları aşmamda çok desteği oldu. Herhangi bir zamanda sorunum olduğunda hemen ulaşıp yardım alabildim. Teşekkürler.
Numan İnce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Numan İnce, Psikoloji. Size Numan İnce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Numan İnce adresi nerede?Numan İnce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Burdur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Numan İnce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Numan İnce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Numan İnce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Numan İnce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Numan İnce hangi dilleri konuşuyor?Numan İnce ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Numan İnce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Numan İnce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Numan İnce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Numan İnce hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Numan İnce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.