Cinsel Terapi
Gottman Çift Terapisi
Psk. Nur Baltalarlı
Yaklaşık iki yıldır beraber çalışıyoruz, tedavi noktasında verim aldığımı ve pek çok şeyi dönüştürebildiğimizi söyleyebilirim. İyileştiğimi ve hayatı farklı yorumlamaya başladığımı sadece ben değil çevremde olan insanlarda fark ediyor. Bu süreçte bana eşlik ettiği ve sabırlı olduğu için kendimi değerli hissettim.
Yaptığı tespitlerin karşısında çoğu zaman şaşırıyorum, hala şaşırdığım tespitleri var ve yıllardır fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağladı. Kendisinden çoğunlukla online aldım terapiyi ve etkili oldu. Online noktasında kararsız olan kişiler varsa tavsiye edebilirim.
Etik anlayışı olan, sabırlı ve dürüst tavırları güven veriyor.
Nur Baltalarlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Baltalarlı, Psikoloji. Size Nur Baltalarlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu.
Nur Baltalarlı adresi nerede?Nur Baltalarlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Baltalarlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Baltalarlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Baltalarlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Baltalarlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nur Baltalarlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Baltalarlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Baltalarlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Baltalarlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nur Baltalarlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.