Mehmet Akif Ersoy Mah. Mimar Sinan Cad. No:51 A Blok Selahattin Mungan Apartmanı, Çiftlikköy, Yalova
Mehmet Akif Ersoy Mah. Mimar Sinan Cad. No:51 A Blok Selahattin Mungan Apartmanı, Yalova
Beckman Oral Motor Değerlendirme
Bilişsel Rehabilitasyon
DIR Floortime
Yalova Pirakids Ergoterapi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
m....)
Kızımla güzel bir bağ kurdular. Dil gelişim geriliği var. 2.5 aydır gidiyoruz. Çok ilgili bir uzman. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Seanslardan verim almaya başladık. Süreçten ve kendisinden memnunuz.
g....)
Çocuğuma otizm tanısı kondu. Fiziksel, duyusal, sosyal gerilik, algıda azalma, algıda yavaşlama, omurga tembelliği gibi pek çok sorunumuz vardı. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Farklı ergoterapiste gittik ilerleyemedik. Betül Hanım ile farklı bir yol izledik. Bağırmalarında ve çığlık atmalarında azalmalar oldu. 1 senedir beraber çalışıyoruz. Çok memnunum kendisinden. Çocuğum artık oyun oynamak istiyor. Normalde böyle değildi. Çocuğumda artık seanslara severek gidiyor.
a....)
İki çocuğum için başvurduk. Oğlumda tırmanma ve koordinasyon sorunları vardı. Seanslardan olumlu sonuçlar aldık. Süreç bitti, oğlum mezun oldu. İkinci çocuğumda mide bulantısı sorunları vardı. Arabaya bindiği an 2 dakika sonra midesi bulanıyordu. 10 seanstır gidiyoruz. Güzel sonuçlar almaya başladık. İlgili ve alakalı bir uzman. Farklı uzmanlara gittik, bu kadar verim alamadık. Çocuklara yaklaşımı çok güzel. İki çocuğum da hep istekli bir şekilde gittiler. İletişimi çok kuvvetli, herkese tavsiye ederim.
g....)
Çocuğumun davranış problemleri ve duyusal sorunları vardı. Biz çok güzel sonuçlar aldık. 8 - 9 ay gittik. Sürecimiz bitti. Erken teşhis konulduğu zaman daha hızlı neticeler alınıyor. Herkese tavsiye ederim, çok memnun kaldık.
o....)
Duyusal bütünleme için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. 3 aydır gidiyoruz, olumlu ve güzel sonuçlar alıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Nur Hanım iyi ki var. Çok faydasını gördük. Çok memnunuz kendisinden.
e....)
Tavsiye üzerine duyu bütünleme için gittik. 6-7 aydır beraberiz. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Bize çok yardımcı oluyor, geri dönüşleri iyi. Çok yol kat ettik. Güler yüzlü, sıcakkanlı bir uzman. Oğlumla iyi bir elektrik yakaladılar. Sürecin sonuna yaklaştık, çok memnunuz kendisinden.
e....)
Oğlum otizmli duyusal bütünleme ihtiyacı vardı, bu sebepten dolayı başvurduk. Kaygı sorunu da yaşıyordu. 1.5 senedir birlikteyiz. Sürecimiz çok güzel geçti. Çok iyi sonuçlar aldık, sona doğru yaklaştık. Betül Hanım alanında çok iyi. Çocukla iletişimi iyi, yaklaşımı hoş. Fazla bilgili ve donanımlı bir uzman.
e....)
Duyu bütünleme eksikliğimiz var ve yaşıtlarına göre geriden geliyor. Kendimiz araştırıp bulduk. Çok memnunuz kendisinden. Kızıma yaklaşımı çok güzel. Sürecimiz olumlu geçiyor. Seans sonrasında 15 dakika boyunca bize bilgi veriyor, her şeyi anlatıyor. Her konuda destek ve yardımcı oluyor.
s....)
Bence her anlamda çok çok iyi bir ergoterapist. Ne zaman çocuğumla ilgili bir durumda sıkışsam, bir telefon kadar yakınımda. Her konuyu çözmek için sağ olsun yardımcı oluyor. Desteğini esirgemeden her sorunumuzun hemen bir çaresini bulur. İşinde çok çok iyi. Oğlum için 5-6 ay görüşme sağladık ve kısa zamanda çok büyük ilerleme kaydettik. Ergoterapistliğin haricinde işin psikolojik boyutuna yaklaşıp bizi rahatlatıyor, bir abla gibi davranıyor. Çocuğumun birkaç gün önce bir gösterisi vardı ve 3 gün boyunca gitmeyeceğini söyledi. Kendisine danıştığımızda, hiçbir şekilde taviz vermememiz gerektiğini, bu durumu kullanabileceğini ve kullandığını söyledi. Dediği gibi uyguladığımızda sahneye çıktı ve istediği gibi yaptı. Hiçbir şey olmadığını gördü. Betül Hanım'a danışmasaydım ve biraz duygusal yaklaşsaydım, bu durumu kazanamayacaktı. Bu işi de hallettik. Ben kendisinden çok memnunum.
l....)
Betül Hocam gayet iyi, güler yüzlü ve oğlumla çok iyi ilgilendi. Kısa sürede çok güzel yollar katettik, sıkıntıları azaldı ve bitmek üzere. Seanslarımız çok güzel geçiyor ve seanslarımızı artık azalttık. Oğlumda çok güzel ilerleme oldu, ben kendisinden çok memnunum. İletişimi harika, özellikle çocuklarla çok güzel iletişim kuruyor. Bizi bilgilendirmesi gayet iyi. 8 ay görüşme sağladık. Oğlumda donukluk vardı, 18 aylıkken yürüyemiyordu ve dokunma hassasiyetleri vardı. Benden hariç hiç kimseyle iletişim kurmuyordu, ama şu anda gayet normal ve diğer çocuklarla aynı düzeye geldi. Ben çok fayda gördüm. Emeğinin karşılığını bu yorumda belirtmek istedim, kendisi bunu hak ediyor.
Nur Betül Apaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Betül Apaydın, Ergoterapi. Size Nur Betül Apaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Kognitif Rehabilitasyon, Otizme Erken Müdahale, DIR Floortime, Beckman Oral Motor Değerlendirme.
Nur Betül Apaydın adresi nerede?Nur Betül Apaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mah. Mimar Sinan Cad. No:51 A Blok Selahattin Mungan Apartmanı Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Betül Apaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Betül Apaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Betül Apaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Betül Apaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nur Betül Apaydın hangi dilleri konuşuyor?Nur Betül Apaydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Betül Apaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Betül Apaydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nur Betül Apaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Nur Betül Apaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nur Betül Apaydın hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Betül Apaydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.