Kocacami Mah. Ali çetinkaya Cad. İbrahim Armutçu Apartmanı No 27 Daire 1, Balıkesir
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Aile Rehberliği
Aile Çiz Testi
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Online Görüşme
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
Online Görüşme
Yrd.Doç.Dr. Nevin DÖLEK tarafından verilen Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi
Türkiye Sağlık Vakfı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Rasyonel Psikoloji Duygu Odaklı Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Uludağ Üniversitesi Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi
Psikolojik Değerlendirme Testleri ve Resim Analizi Eğitimi mevcuttur.
MEB onaylı Aile Danışmanlığı Eğitimi'ne devam etmektedir.
Balıkesir Gömeç Belediyesi Psikososyal destek hattında danışmanlık hizmeti vermektedir.
Online olarak da yetişkin, ergen ve çocuk danışmanlığı vermektedir.
r...
Çocuğum ile ilgili kendimin halledemediğini düşündüğüm duygu yönetimi için görüşmek istedim. Bir tanıdık vesilesi ile ulaştım. Adım adım daha iyiye gittiğini düşünüyorum. Evet Dilşat Hanım çok iyi bir dinleyici, özverili olduğu çek net. Bu da çocuğa be ilişkisine yansıyor tabi. Ben kendisine birkaç kişi yönlendirdim. İhtiyacı olan biri ile karşılaşırsam tavsiye etmekten memnun olurum.
İlk görüşmemiz gayet güzel geçti. Güleç yüzlü ve sempatik davranışları beni çok rahat hissetmemi sağladı. Kendisi alanında gerçekten yetkin birisi. Yetkinliği sayesinde rahatlıkla problem yaşadığım konu hakkında görüşebildim.
p....g
Dilşat hanımla kızımla ilgili sorunlarımızı çözmek için online görüşme gerçekleştirdik. Gerçekten güler yüzlü ve işini severek yapan biri.. Bize çok yardımı dokundu .. uyguladığı testler sayesinde çocuğumuzun gelişimiyle ilgili bilgi sahibi olmuş olduk .. Böyle işinin hakkını veren insanları görebilmek çok mutlu etti .. ilginize hayran kaldık.
Nur Dilşat Küçükoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Dilşat Küçükoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nur Dilşat Küçükoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Kanserde Psikolojik Destek, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Psikodinamik Psikoterapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Nur Dilşat Küçükoğlu adresi nerede?Nur Dilşat Küçükoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocacami Mah. Ali çetinkaya Cad. İbrahim Armutçu Apartmanı No 27 Daire 1 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Dilşat Küçükoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Dilşat Küçükoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Dilşat Küçükoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Dilşat Küçükoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nur Dilşat Küçükoğlu hangi dilleri konuşuyor?Nur Dilşat Küçükoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Dilşat Küçükoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Dilşat Küçükoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Dilşat Küçükoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Dilşat Küçükoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nur Dilşat Küçükoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.