t.....
Nur Ecem Hanım,hem danışanlarıyla iletişimi oldukça güçlü hem de işini iyi bilen bir diyetisyendi. Başlangıçtan sonuna kadar verdiği düzenli diyet listeleri oldukça uygulanabilir ve pratikti.Ayrıca süreçte psikolojik olarak da destek verdi bizlere.Çok hızlı bir şekilde normal kilolara ulaştım bile.Bana ve eşime çok yardımcı oldu sağolsun.
Nur Ecem hanımla kısa zaman önce yollarımız kesişti. Daha önce yaptığım hiçbir diyetten sonuç alamamıştım 1 ayda 3 kilo vererek bir ilki kendisiyle yaşadım . Aynı zamanda kendisi psikolojik anlamda bana çok destek oldu bu süreçte hep yanımdaydı . Doğru beslenmenin ve doğru kilo vermenin önemini daha iyi anladım . Sürecimiz sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerliyor . Kendisine ve ilgisine sonsuz teşekkür ederim :)
o.....
Daha önce birçok diyetisyenle kilo verme girişiminde bulunudum ancak Ecem Hanım'la netice alabildim. Kendisi çok sempatik ve öncelikle sağlıklı beslenmeyi öğretmeyi hedefleyen biri. Verdiği listeler sağlıklı ve çok daha önemlisi sürdürülebilir beslenme programları. Kendisini içim rahat şekilde tavsiye edebilirim.
t....t
Ecem hanımla hamilelik sonrasında kaybettiğim hızlı kilo kaybetme sebebiyle tanıştım. Benim için hazırladığı kilo alma diyetinde ilk hafta yaklaşık 1,5 kilo almıştım. Sonra ben istikrar sağlayamadım o ayrı bir konu olsada Ecem hanım çok ilgilendi. Aradı sordu takip etti. Verdiği listeye uyulduğunda sonuç çok başarılı oluyor hiç şüpheniz olmasın. Alanında çok başarılı olmasının yanında çok sempatik, anlayışlı birisi bana diyetisyen sorulsa şüphesiz ki Ecem hanımı tavsiye ederim.
Nur Ecem Baydı Ozman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Ecem Baydı Ozman, Diyetisyen.
Nur Ecem Baydı Ozman adresi nerede?Nur Ecem Baydı Ozman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Ecem Baydı Ozman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Ecem Baydı Ozman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nur Ecem Baydı Ozman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Ecem Baydı Ozman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Ecem Baydı Ozman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Ecem Baydı Ozman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nur Ecem Baydı Ozman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler