İstanbul
// Bahçeşehir Üniversitesi-Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik // Bahçeşehir Üniversitesi-Psikoloji // Università Degli Studi di Padova- Italy- Developmental & Educational Psychology //
Varoluşçu Psikoterapi
İstanbul
Ben Psikolog & Psikolojik Danışman Nur Elif Özay. Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji ve Pdr bölümlerinden, okul üçüncülüğü, fakülte ikinciliği ve bölüm birinciliği dereceleriyle mezun oldum. Şuanda ise yüksek lisansımı tam burslu bir şekilde Padova Üniversitesi İtalya'da yapmaktayım. İrlanda-Dublin de Icassi programı kapsamında psikoloji alanında eğitimler aldım ve kendimi geliştirmeye devam etmekteyim. Lisans hayatım boyunca kliniklerde çalıştım ve Almanya'da bir klinikte de çalışarak danışan görme fırsatım oldu. Eğitimim adına yurtdışında yaşadığım için seanslarımı online gerçekleştirmekteyim.
h....k
İyi ki hayatıma girdiniz.Herkes mi iyi oldun der bana sayenizde daha iyiyim . Mükemmel bir psikologsunuz Allah iyi ki karşıma çıkardı sizi. Umarım hayatınız boyunca hep mutlu olursunuz kimseye bu kadar iyi hissetmedim kendimi ama siz çok başkasınız bir abla bir arkadaş, bir dost gibisiniz. İyi ki hayatıma girdiniz, sayenizde çok şey fark ettim kendim de , başardım, daha çok gülmeye başladım... hatta ağlamaya bile güçlü olmaya başladım sizi çok seviyorum. Sevgilerle kalın .
ca...r
Elif hanım çok profesyonel biri. gerçekten kendisini kutlarım. Seanslarda gerek yaklaşımı gerek uyguladığı teknikler sorunumun çözümü için daha da yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederim alanında farkını ortaya koyuyor buradan da tebrik ederim elif hocama minnetarım ve terapi almanızı tavsiye ederim
Nur Elif Özay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Elif Özay, Psikoloji. Size Nur Elif Özay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Nur Elif Özay adresi nerede?Nur Elif Özay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Elif Özay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Elif Özay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Elif Özay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Elif Özay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nur Elif Özay hangi dilleri konuşuyor?Nur Elif Özay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Elif Özay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Elif Özay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Elif Özay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Elif Özay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nur Elif Özay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu