Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
s....
Telefon numarası doğrulandı
Yıllardır sebebini bulamadığımız bir diş ağrım vardı. Nereye gittiysem bir sonuç alamadım. Ağrım hiç geçmiyordu. Ta ki Nur hanım ile tanışıncaya kadar.. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum... Kendisinin yapmış olduğu küçük bir müdahaleyle dişimin ağrısı geçti çok şükür. Ayrıca personeli de çok ilgili ve nazik.
Telefon numarası doğrulandı
Öncelikle Nur hanıma ilgisi ve güleryüzü için çok teşekkür ederim.Ağrıyan dişimin kanal tedavisini yaptı. Çok memnun kaldım. Ağrılarım son buldu. Gönül rahatlığıyla anatolya diş polikliniğini herkese tavsiye ederim.
Nur Erbil Dikici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Erbil Dikici, Endodonti.
Nur Erbil Dikici adresi nerede?Nur Erbil Dikici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mah. Uzunyol Sk. No:7A Selçuklu/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Erbil Dikici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Erbil Dikici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nur Erbil Dikici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Erbil Dikici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Erbil Dikici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Erbil Dikici hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nur Erbil Dikici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.