Psikoloji

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +19 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Uzm. Kl. Psk. Nur Sağıroğlu

Merhaba, ben uzman klinik psikolog Nur Sağıroğlu. Uşak KindyROO kurucusu, İşletme ve eğitim müdürüyüm. Hacettepe Üniversitesinde psikoloji lisansımı ve sosyoloji yan dalımı tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi klinik psikoloji alanında uzmanlığımı tamamladım. Lisans ve yüksek lisans eğitimim boyunca rehabilitasyon merkezlerinde, özel anaokullarında, farklı hastanelerde staj yaptım. Kanada’da bulunduğum süre boyunca farklı bölgelerde bulunan aile merkezlerinde 2-6 yaş arası çocuklarla ve onların aileleriyle gönüllü olarak çalıştım. Staj deneyimlerimden sonra Üsküdar Belediyesi’ne bağlı Çocuk Üniversitesi’nde üstün zekalı çocukları tespit etme projesi kapsamında psikolog olarak görev aldım. Bir şirketin insan kaynaklarında uzman psikolog olarak çalıştım. İstanbul’da özel bir merkezde farklı gelişim gösteren çocuklarla bireysel ve grup eğitim çalışmalarımı sürdürdüm. Aynı zamanda duygusal ve davranışsal zorluklar yaşayan 2-11 yaş arası çocuklarla oyun terapisi çalışmalarıma devam ettim.

Çocuklara ve ailelere daha iyi hizmet vermek adına aldığım eğitimler arasında Çocuk Değerlendirme Testleri (TPD), WISC-R Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (TPD), WISC-IV Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (TPD), Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimleri/ilk düzey (ODTÜ Sürekli Eğitim Merkezi), Deneyimsel Oyun Terapisi (Psikoloji İstanbul), Şema Terapi (Şema Terapi Enstitüsü), ABA/Uygulamalı Davranış Analizi/1. ve 2.düzey eğitimi (Algı Özel Eğitim Merkezi) vardır.

Meslek hayatıma başladığım ilk günden itibaren erken çocukluk döneminin önemini yakından gözlemleme şansım oldu ve her zaman bu alanda çalışma isteği ile meslek hayatımı sürdürdüm.

Bu istek ve arayış beni erken çocukluk dönemine bilimsel, akılcı, yenilikçi, eğlenceli yaklaşımıyla hizmet eden KindyROO ile tanıştırdı.

Şimdi mesleğim, tecrübelerim ışığında çocuklarımıza ve ailelerimize bu değerli program ve içerikle destek olmak beni çok mutlu ediyor.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Nur Sağıroğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle