Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herkese Merhaba
Ben Dil ve Konuşma Terapisti Nur Sayın. İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi 4 yıllık lisans bölümünden 2023 yılında yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca çeşitli klinik, rehabilitasyon merkezleri ve hastanelerde gözlem ve uygulama stajımı tamamladım.
İstanbul Medipol Üniversitesi MEDKOM başta olmak üzere, Medipol Mega Üniversite Hastanesinde, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Stajyer Dil ve Konuşma Terapisti olarak uygulamalı stajımı tamamladım. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dil ve konuşma bozukluğu olan çocukların değerlendirme ve terapisine gönüllü olarak katıldım.
Bu süreçte birçok kongre, seminer ve sempozyuma katıldım.
TEDİL, TODİL uygulayıcı ve DIR 101 Floortime eğitimlerini tamamladım.
Eğitim hayatım boyunca aldığım bilgiler ışığında; iletişim, dil, konuşma, ses ve yutma alanlarında güncel bilgiler ve kanıta dayalı uygulamalarla mesleki sınırlılıklarımı ve etik değerlerimi ilke edinerek danışanlarıma hizmet vermek, yaşam kalitelerini iyileştirmek amacıyla online ve yüz yüze terapi vermekteyim.
Bu süreçte birçok kongre, seminer ve sempozyuma katıldım.
TEDİL, TODİL uygulayıcı ve DIR 101 Floortime eğitimlerini tamamladım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Nur Sayın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nur Sayın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Sayın, Dil ve Konuşma Terapisi.
Nur Sayın adresi nerede?Nur Sayın adresini belirtmedi. Nur Sayın yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nur Sayın adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Sayın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Sayın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nur Sayın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Sayın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Sayın ile iletişime geçmenizi öneririz.