Psk. Dan.
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Kristal Psikoloji
NurSena Hanım bu hayattaki en büyük korkumu aşmamı sağladı 3 yıllık vajinusmus sorunumu onun özverisi ve yaklaşımı sayesinde atlattım hocamızı cesaretimi toplayarak aradım korkularımdan bahsettim beni gerçekten anladığını o harika sıcak sesiyle hissettim daha sonra kliniğe eşimle gittik süreçten bahsetti gayet anlayışlı dinleyen anlayan birisi o gün bile hafiflemiştim sonrasında online olarak görüştük,ev ödevleri verdi,her şeyi en basit ayrıntısıyla anlatması zihnimde hiçbir soru işareti bırakmıyordu her görüştüğümüzde yeni ödevimizin ne olduğunu merak ediyorduk, bilgisiyle beni anlamasıyla güler yüzüyle dinlemesiyle daha kolay ilerledik şükürler olsunki başardık yollarımız iyi ki kesişmiş onun gibi terapistle tanıştığım için çok şanslıyım,Beni hep motive etmesi, anlaması,dinlemesi anlayışı, bilgisi, yaklaşımı her şeyi kolaylaştırdı kendisini şiddetle tavsiye ediyorum, Nur Sena Hanıma güvenin sonrası başarı hikayesi,hocamızı görünce ve konuşunca ne demek istediğimi anlayacaksınız
e....t
Yaklaşık 25 senelik kedi fobim için Nur Sena Hocamdan EMDR terapisi aldım.İyiki gelmişim ilgi,güleryüzlülük,danışana yaklaşım kısacası her şey mükemmeldi. Seansa ilk başladığım gün sadece rahatça dış mekanda oturabiliyim bana yeter derken son seansımda kedi sevdim. Çok memnun kaldım, hocamla kısa bir süre içerisinde çok büyük bi fobiyi yendim. Kaygılı başladığım tedavi sürecimden mutlu bir şekilde ayrıldım.
Harika hissediyorum çok huzurlu kendimi buluyorum ve hocam çok iyi,randevu saatimizi iple çekiyorum
z.....
Merhabalar ben sınav kaygısı dolayısıyla nursena hocama başvurdum sınav başarımda kaygımı yönetememem dolayısıyla çok ciddi bir düşüş vardı bu süreçte kendisi hep yanımda olduğunu çok hissettirdi bana öğrettiği gevşeme egzersizlerini sınavlarda kullandım bunun haricinde kaygımın temelinde neler yattığını öğrendim ve sadece sınavla alakalı değil hayatımın tümünde gerçekten de inanılmaz bir etkisi oldu. Seviliyorsunuz Hocam :)
e....k
Nursena Hocamla eşimle boşanma aşamasına geldiğimizde tanıştık. Çok daha önceleri destek almak isterdim kendisinden ikimize de eşit yaklaşımı nezaketli ve esprili asla donuk olmayan tavrı zorlu ama keyifli geçen seanslar ilişkimiz hakkında bizi bolca düşündürdü. Verdiği egzersizler ve ev ödevlerini düzenli yaptığımızda katettiğimiz aşamayı görünce Allah razıolsun diyorum. Öncesinde o kadar da büyük sorunlarımız yok diyordum bu aşamaya gelinceye dek ancak bana “düzelmesi için bir şeylerin önce bozmak şart değildir” deyişini unutmam. Sürecimiz bitse de ara ara paylaşımda bulunmak ve bozmadan önce değişimi başlatmak için bile görüşeceğim sizinle hocam. Ailemizin terapisti, sevgi ve selametle..
Vajinismus sorunu yaşıyorduk eşimle. Nursena Hocam bizi esprituel rahatlatıcı samimi tavırlarıyla rahatlattı ve doğru bildiğimiz yanlislari gösterdi. 5 seans sonra çözüme kavuştuk Allah razı olsun şuan daha mutlu ve keyifliyiz.
f.....
Deprem sebebiyle eşimle birlikte ilk defa bir psikolojik danışmana başvurduk. Nur Sena Hanımın ilgi ve alakası çok ama çok iyiydi.Bizle çok samimi bir şekilde ilgilendi ve bu samimiyet hasabiyle kendimizi çok rahat bir şekilde ifade edebildik.Kısa sürede depremin olumsuz etkilerine dair rahatlamalar yaşadık.Psikolojik danışmanlara dair önyargılarımızı da dağıttığı için kendisine ayrıca teşekkür ederiz.
ü.....
Nur Sena hanım çok samimi ve güler yüzü ile karşıladı. Onun yanında çok rahat kendimi ifade edebildim. Beni anlayan birinin olduğunu bilmek çok iyi hissettirdi. Görüşme sonrası rahatlamış ve mutlu bir şekilde ayrıldım.
be...t
Çok ilgili. Her geçen gün daha da iyileşiyorum ve iyi hissediyorum. Teşekkürler Sena hanım
Nursena hanımla yeni tanıştık. O kadar pozitif ki. Olayları dinlemesi okadar içten ve önerileri okadar işe yarıyorki. Beni en çok etkileyen şey budur mesela.
Kendimi hocamın yanında daha özel hissediyorum. Çünkü bunu bana hissettiriyor.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Aynı frekansı yakalamak zor oluyor genelde bu tarz görüşmelerde. Ama gidince demek istediğimi anlayacaksınız
Psk. Dan. Nur Sena Er
Çok mutlu etti bu güzel yorumlarınız beni. Her birimizin biricik hikayeleri var. Güvenli bir ilişki kurarak bana/bize psikoterapi sürecinde yardımcı olan, böyle zorlu ama sonu güzel bir sürece emek vermek için adım atan sizlere çok teşekkür ediyorum. Kendinize nazik davranın hoşçakalın.
Nur Sena Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Sena Er, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Nur Sena Er tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Nur Sena Er adresi nerede?Nur Sena Er şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi Melikşah Caddesi 50/1 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Sena Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nur Sena Er uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nur Sena Er isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Sena Er, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nur Sena Er hangi dilleri konuşuyor?Nur Sena Er ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Sena Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Sena Er tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nur Sena Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Nur Sena Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nur Sena Er hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Sena Er tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.