Aşı takvimi +25 daha fazla
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Yargıtay Polikliniği
Ben endokrin hastasıyım, tiroid kanseriydim.Çocuklarımın hormonlarına bakılması için 15 ve 14 yaşlarında iki çocuğumu endokrin muayenesi için çocuk doktoruna götürmemiz gerekiyordu. Nur Hanım'la görüştük.Her iki çocuğumu da götürdüm, çok ilgili bir doktordu.Kan tahlillerimize de baktı kendisi, bizi yönlendirdi.Güleyüzlü ve ilgiliydi.Oğlumla bile sohbet etti.Beslenme konusunda çocuklarımla konuştu ve onları yönlendirdi.Çok tatlı dilliydi.
k.....
Herşeyi ile mükemmel bir insan.Tesadüfen biz tanıdık, gittiğimiz zaman çok memnun kaldık.Hep kendisine gelmeye başladık. Kontrollerimizde kendisine başladık.Çocuğumun bacaklarında alerjik reaksiyon vardı.Gıda alerjisi olduğunu düşündük, sağolsun çok yardımcı oldu.Gerekli testleri yaptı, alerji olmadığını belirtip bir krem verdi.Çok iyi sonuç aldık.Tam bir anne, kendi çocuğuymuş gibi çok canayakın bir şekilde ilgileniyor.
Biz Nur Hanım'dan memnunuz.Kızımın doğduğundan beri gözü akıyordu.Nur Hanım muayene edip bir göz damlası verdi ve şikayetimiz geçti.Bizleri bilgilendirdi, ilgili bir doktordu kendisi.
Daha önceden Nur Hanım'ı tanımıyorduk, tesadüfen geldik.İlgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldı.Çocukla çok ilgilendi, tedaviyle ilgili yardımcı oldu.Çocuk okulda baygınlık geçirmişti.2.kez geçirdikten sonra tahlil ve tetkikler sonucunda demir eksikliği olduğunu belirtti Nur Hanım.İlaçları verdi ve çok güzel ilgilendi.İlgi ve alakasından çok memnun kaldık, kendisine teşekkür ederiz.
g.....
Hocamızdan memnunuz, gayet güzel yönlendiriyor.Acil durumlarda doktorlarla iletişimde kalmamızda yardımı oluyor. İlk gittiğimde çocuğun kan testlerinin yapılmasını istedim,yaptı. Değerlendirmelerini de yaptı.İştah için şurup istedim ama beni bilgilendirdi.Çocuğumun derisinde dökülme oldu, alerjene bakıp doktorumla görüşerek bize yardımcı oldu.Çok kaşıntısı oluyordu, bize de gerekli testleri yaptıktan sonra kaşıntının geçmesi için ilaçları ve aşıyı verdi.Sonuç aldık tedaviden.Biz memnun kaldık kendisinden.
Gayet ilgili ve alakalıydı,memnun kaldım.İşini de güzel yapıyor.Genel olarak hem kontrole gittik hem de uyku düzeni problemi vardı; onun için gittik.Tedavimizi olup memnun kaldık.Çocuklarla olan iletişimi de güzel ve baya ilgiliydi.Uzun uzun detaylı şekilde ilgilendi.
Kendisine büyük oğlumu da götürdüm, gayet memnun kaldık.İlk önce normal muayene yapıldı.Tiroit sıkıntısı vardı, kan ve hormon testi yapıldı.Herhangi sıkıntı çıkmadı, olumsuz birşey olmadı.D vitamini eksikliği çıktı, onun için ilaç kullandık.Boğaz için gittik, sinüzit başlangıcı vardı, ilaç verdi ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadık.Baya ilgilendi, soru sorduğumda açık açık ve net cevaplar verdi.Aklımdaki bütün soruları sordum, yönlendirmeleri güzel oldu.Çocukla olan iletişimi de çok iyiydi.Muayene de güzeldi.Çocuklar korkuyordu ama sakinleştiler, kolay muayene oldu.Genel olarak da memnun kaldık.
z.....
Nur Hanım'dan çok memnunum.Kızım çok öksürüyordu, kusuyordu, nefes almakta zorlanıyordu.Baya bir süredir de geçmiyordu.Nur Hanım ilaç yazdı ve yönlendirme yaptı şöyle yapalım diye. Dediklerini yaptım, ilacı da kullandık, kızım şu anda iyi.Çocukla olan iletişimi de çok güzel.Hastasını hoşgeldin diye güler yüzle karşılıyor.Güler yüzlü karşılayan doktor gördüm.İlgili, insanlara ve hastalara değer veren birisi.
Nur Şenocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Şenocak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nur Şenocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Aşı takvimi, Bebek Takibi ve Aşılar, Büyüme Takibi, Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Hastalıkları, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuklarda Egzema.
Nur Şenocak adresi nerede?Nur Şenocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Şenocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Şenocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Şenocak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Şenocak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nur Şenocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Şenocak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Şenocak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Şenocak hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nur Şenocak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nur Şenocak hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Şenocak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla