Bilişsel Rehabilitasyon
Dans ve Hareket Terapisi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Galeri
Ergoterapi Randevusu
Altıntaş Mah. 1.Üyük Alan Sk. No:28/A, İzmir
Erg. Nur Seren Avsever
Bilişsel Rehabilitasyon
Dans ve Hareket Terapisi
Tam Zamanlı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
Psikiyatrik Rehabilitasyon
m...
Uzmanımıza uygulama üzerinden ulaştım. Otistik oğlum var, ona iyi bir eğitim verebileceğini düşündüğüm için başvurdum. Görüşmeden memnun kaldım ve başkalarına da tavsiye ederim.
Nur Seren Avsever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Seren Avsever, Ergoterapi. Size Nur Seren Avsever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi, Dans ve Hareket Terapisi.
Nur Seren Avsever adresi nerede?Nur Seren Avsever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi, Osmangazi Cd. No:56/A Bayraklı
- Altıntaş Mah. 1.Üyük Alan Sk. No:28/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Seren Avsever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nur Seren Avsever uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nur Seren Avsever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Seren Avsever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nur Seren Avsever hangi dilleri konuşuyor?Nur Seren Avsever ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Seren Avsever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Seren Avsever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nur Seren Avsever hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nur Seren Avsever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nur Seren Avsever hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Seren Avsever tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.