Dilara İrem Yamak Çelik
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Şakayık Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Theraplay Oyun Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şakayık Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Lisans eğitimini Altınbaş Üniversitesi, Psikoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Sonrasında yüksek lisansını Üsküdar Üniversitesin de Klinik Psikoloji bölümünde tamamlamıştır.
Lisans eğitimi sırasında çeşitli staj programlarına kaldı; Altınbaş Üniversitesi Çocuk Üniveristesin'de gönüllü olarak bulundu. Sonrasında İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulun'da gözlem yaparak çalışmalarına devam etmiştir.
Ardından 2018 yılında Humanite Psikiyatri Kliniğinde düzenlenen eğitim ve staj programıma katılmıştır. Program süresince alanında uzman birçok psikolog ve psikyatr tarafından verilen alan eğitimlerini tamamlamış ve staj süresince tedavi süreçlerinin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmuştur. Bu staj devam ederken Fransız Lape Hastanesi’nde tedavisi devam eden hastaların süreçlerini gözlemleme fırsatı bulmuştur.
Sonrasında Zen Psikoloji Danışmanlık Merkezinde uzun dönem stajını tamamlamıştır ve orada aktif danışan görmeye başlamıştır. Ardından da kurucusu olduğu Şakayık Psikoloji ve Danışmanlık Merkezini Kurmuştur. suanda burada çocuk ve ergenlerle çalışmaya devam etmektedir.
t.....
5 yaşındaki oğlumun hareketli, başına buyruk olması ve gecikmiş konuşması nedeniyle anaokulunda istenmemesi üzerine yollarımız Şevval Hanım ile kesişti. İlk geldiğim gün çok yorgun ve kafası karışık bir şekilde gelmiştim. Şevval Hanım beni o kadar rahatlattı, o kadar güzel açıkladı oğlumla ilgili ne yapılması gerektiğini böylece üzerimdeki bütün yük, karmaşık düşünceler kalktı. Sürecimiz çok güzel ilerledi ve çok az bir sürede son buldu. İlk geldiği gün sınır almada zorlanan beni yoran oğlum gitti şuan odasını, toplayan sınır almasını bilen, duygularını çok güzel ifade eden bir çocuk geldi hatta konuşmasını geliştirdi. Şevval Hanım işini hakkıyla yapan birisi böyle biri ile çalışmak bizim için büyük şans. Şuan anaokulundaki öğretmeni oğlumdan çok memnun, anne baba olarak içimiz çok rahat. İyiki varsın Şevval ablamiz.
b....d
Konum olarak çok kolay bulunabilir ama en önemlisi beni karşılama ve ilgilenmeleri çok özel ve güzeldi.Kendimi orada huzurlu ve güvenli hissediyorum
Hasta
Çocuğum şevval hanımla tanışmakta, ofise gelmekte bile çok zorlanıyordu ve yeni şeyler deneyemeyen bir çocuktu. Şimdi daha rahat ve daha özgür bir çocuk oldu. Şevval hanıma ve stajyer ablalara teşekkür ediyoruz.
b....b
Şevval ablayla tanıştığımda dışarı çıkmaktan korkuyordum, düşündüklerimi söylemekten çekiniyordum. Şimdi daha iyiyim.
Kendisinden ve hizmet verdiği kurumdan çok memnunum. İnsanların çekinerek bazılarının henüz gitmediği yere bugüne kadar neden bekletilecek şekilde karşılama ve danışmanlık hizmeti veriyorlar. Şimdiye kadar boşuna beklemişim dedirten bir yer. Kızım için 12 seans kendim içinde 4 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Kendim görüşme sağlamam adına beni yüreklendirdi açıkçası sonrasında da eşim için planlıyoruz. Kızımda kaygı başlangıcı vardı asla yanımdan ayrılmıyordu şimdi her işini kendisi görüyor, odasına vakit geçirip, uyuyor. Benimde geçmişe yönelik sorunlarım vardı farkındalıklarla çözümlemeye uğraşıyoruz ama devam ediyoruz 30 yıldır fark etmemişim dediğim şeyler oldu. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.
Şevval Hanım'la bir süredir beraber yola çıktık ve memnunum çünkü kendisinin çok kibar ve çözümcül bir yaklaşımı var. Danışanlarına karşı her zaman enerjisi çok güzel bu yüzden de güzel ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Açıkçası insanın kaçası değil de daha çok gidesi geliyor o yüzden bayağı memnunum. Şevval Hanım'la 5-6 hafta görüşme sağladık ve sürecimiz devam ediyor. Seanslarımızdan sonra kafamda birçok şeyin değiştiğini düşünüyorum, kaygılarımın azaldığını daha rahat hissettiğimi düşünüyorum. Genel olarak kendimi iyi hissediyorum.
t.....
Şevval Hanım'dan çok memnunum, herkese öneririm. Kendisiyle araştırma üzerine görüşme sağladım. 3-4 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyoruz. Görüşmelerimizden sonra kişisel olarak kendi iç dünyamda rahatlamış hissediyorum. Şevval Hanım alanında gerçekten uzman birisi. Kendisi uzman olduğu için her şeye tespit koyabiliyor. Ben çok memnunum.
Hasta
.Oglumun kaka problemi vardı ve günlerce tutup yapmıyordu,2 seansda çözdü, çocuğum tuvalete bile yaklaşmak istemiyordu şimdi Kendi kendine yapıyor.bu işi gerçekten severek ve özveri ile yapıyor.tesekkur ediyorum.Ayrica ekip arkadaşları olarak çok güler yüzlüler.
tu...
Biz şevval hanıma geldiğimizde çocuğum pili bitmesin diye oyuncağını bile açmaz kimseyle oyuncağını bile paylaşmazdı. Bize çok iyi geldi şevval hanım teşekkür ederim.
me...i
Oğlumun aşırı derecede tablet bağımlılığı vardı ve biz sağlıklı sınırlarla nasıl kurtulacağımızı öğrendik.
Nur Şevval Sığırcı Yazıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Şevval Sığırcı Yazıcı, Psikoloji. Size Nur Şevval Sığırcı Yazıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi.
Nur Şevval Sığırcı Yazıcı adresi nerede?Nur Şevval Sığırcı Yazıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Atışalanı Caddesi No:126 Kat 1 Daire 2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Şevval Sığırcı Yazıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Şevval Sığırcı Yazıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nur Şevval Sığırcı Yazıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Şevval Sığırcı Yazıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Nur Şevval Sığırcı Yazıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Şevval Sığırcı Yazıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Şevval Sığırcı Yazıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Şevval Sığırcı Yazıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Nur Şevval Sığırcı Yazıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nur Şevval Sığırcı Yazıcı hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Şevval Sığırcı Yazıcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu