Histerosalpingografi (HSG)
Nur Tüzüner Muayenehanesi
Rahim Filmi
Yücetarla Cad.Kardelen Apt. No:21/3 Bakırköy, İstanbul
Nur Tüzüner Muayenehanesi
1990 – 1991 yılları arasında İstanbul Samatya Hastanesinde Nöroloji Bölümünde mecburi hizmet yapmasın takiben Bakırköy Yenimahalle Doğum Evi ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimine başlamıştır.
1998 yılına kadar aynı hastanede asistan ve uzman doktor olarak görev yapmıştır.
1997 yılında itibaren Bakırköy de muayenehanesinde çalışmaktadır.
2006 yılında Ethica İncirli Hastanesinde muayenesine ve hasta kabul etmeye başlamıştır.
mi...r
Nur hanım inanılmaz tatlı bir insan. Hamileliğim sıkıntısız geçtiyse bunu ona borçluyum. Çevremdeki herkese öneriyorum. Burdaki hanımlara da öneriyorum.
zü...k
Nur Hanım gerçekten mükemmel bir doktor.Hastasıyla empati kurabilen, karşısındaki kişinin psikolojisinden anlayan, sizi rahatlatan bir doktor.2 doğumumda da beraberdik.Herkese tavsiye ediyorum.
me...n
süper bir doktor fazla söze gerek yok
ha...n
GEÇEN AY YARA DONDURMA İŞLEMİ İÇİN GİTTİM.İLGİLİ VE ÇOK GÜLER YÜZLÜ İŞİNİ SEVEREK YAPAN BİR HEKİM. KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
na...e
çok tatlı hastasıyla çok ilgi ve arkadaş gibi.2010 mayıs ayında 2. doğumumu yaptım. hamileliğim boyunca nur hanım beni çok rahatlattı.kendisine tavsiye üzerine gittim ve bende birçok arkadaşıma kendisini önerdim.:)
Nur Tüzüner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Tüzüner, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nur Tüzüner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Nur Tüzüner adresi nerede?Nur Tüzüner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yücetarla Cad.Kardelen Apt. No:21/3 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Tüzüner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nur Tüzüner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nur Tüzüner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Tüzüner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nur Tüzüner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nur Tüzüner hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nur Tüzüner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları