Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ha...
Öncelikle bir hastayı bu kadar hisseden ve içten empati kurararak tedavi eden Dyt. Nuralem Tozoğlu ile tanıştığım için çok mutluyum çok teşekkür ederim. Doğuştan kalça çıkıklığımın olması hayat şartlarımı zorluyor.Kilo almamam gerekirken işim gereği hareketsiz kalmam kilo almama sebep oldu. hipertansiyonumun oluşu vücuduma ekstra yük. akciğer ameliyatı ile vücudum bir hayli kilo aldı. depresyon kızımın rahatsızlığı beni bir hayli yordu. Dyt. Nuralem Tozoğlu hanımın içtenliği ilk görüşmemizde bile beni hissetmesi sağlığıma kavuşmamda bana daha çok güç verdi. dr.hasta ilişkisi çok önemli.50 yaşındayım vücudum hakkında çokkkk öğreneceğim şeyler olduğunu bana farkettirdi. Özellikle duygusal çöküntünün vücuduma verdiği zararları farketmeye hazırım ve Dyt. Nuralem Tozoğlu hanımın önerilerine uyarak sağlığıma kavuşacağıma eminim.hiç bilmediğim kalça ağrım yada bel fıtığı ağrısı diye nitelendirdiğim ağrının LİPÖDEM ağrısı olduğunu öğrenince çok şaşırdım. Sanırım zamanla şaşıracağım çok şey olacak. Lakin Dyt. Nuralem Tozoğlu yanımda. Herşeyin üstesinden geleceğime ALLAHIN izni ile eminim. Sizi tavsiye eden memnuniyetimin yanısıra benim sağlığıma kavuşmam ve bdenimdeki değişiklik olacaktır. Bana vesilen olan oğluma da çok teşekkür ediyorum. sevgiler.
Nuralem Hanım'dan çok memnunum. 2 aya yakındır görüşme sağlıyorum. Daha çok şeker rahatsızlığım için görüşme sağladım. 1 buçuk ay olmasına rağmen şekerim çok düzene girdi. Diyet listelerimi bana uygun özel olarak hazırlıyor. Diyete başlamadan önce kan tahlililerimi baktırdı, bana özel diyet listesi hazırladığı için uygularken zorluk yaşamıyorum. Verdiği yiyecekler hem doyurucu hem şekerime çok güzel iyi geliyor. Kendisinden çok memnunum. Nuralem Hanım sakin çok iyi anlatımları çok güzel çok ilgili bir uzman. Kendisi nasıl olduğumu nasıl gittiğimi doyup doyamadığımı soruyor. Her konuda çok memnunum.
ö....d
Öneri üzerine nuralem hanıma gittim ve iyiki gitmişim diyorum.Yillardir denedigim bir çok diyet listesi oldu ve verip geri aldım.Aslinda amacım kilo vermekti fakat nuralem hanımın yaptirtmis olduğu tahlillerden geçirgen bağırsak sendromum olduğumu öğrendim . Tabi ki hemen besinlerle ve gıda takviyeleri ile tedaviye başladık çok şükür hastalığım geçti.Allerji problemlerimde vardı doğru beslenmeyle onunda üstesinden geldik.Artik bana hangi gidalar dokunduğunu biliyorum . 5 aydır nuralem hanımın danişaniyim ne zaman soru sorduysam hep geri dönüş yaptı.Çok hoşgörülü,mutavazi ve anlayışlı biri iyi ki tanımışım ve hiç inemedigim kilolara sayesinde indim 8 yıldır veremedigim kiloları çok kısa bir zamanda ve doğru beslenmeyi öğrenerek verdim kesinlikle tavsiye ediyorum.
me...ş
Yıllardır devam eden kilo problemimin sürmesi Nuralem Hanımla tanışınca son buldu.Yaklaşık altı aydır kendisi ile devam ediyoruz ve iyiki tanımışım kendisini.Problemimin sadece kilo olmadığını ve bacaklarımda şişlik olduğu için lipödem olabileceğini ve uzman doktor tarafından teşhis konulup o şekilde beslenmemize devam etmemiz gerektiğini söyledi ve yönlendirdiği hekim lipödem tehşisini koydu ve aslında problemin başka yerde ve daha büyük bi sorun olduğunu damar tıkanıklığının oluştuğu söylendi ve rahatsızlığıma göre program hazırladı kendisi.O yıllardır gitmeyen kilo ,ayaklarımdaki ağrılarım şuan %70 geçmiş durumda.Sizi iyiki tanıdım iyiki varsınız o yıllardır söylenen ve yanlış tedavilerin ardından dahi aldığım kilolarımı rahatlıkla veriyorum emeğinize ve o güzel kalbinize sağlık iyiki varsınız.
Nuralem hanımla yaklaşık 4 ay önce çalışmaya başladık. Polikistik over sendromuna uygun nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim. Olaya sadece zayıflamak olarak değil semptomlarımı düzeltmek üzerine çalışması benim için dikkat çekiciydi. Ayrıca bacaklarımda uzun süredir bilmediğim durumun lipödem olduğunu sayesinde öğrendim. Şu an da bacaklarımda gözle görülür bir incelme var ve ağrılarım azaldı. Ayrıca bir hekim olarak bana fonksiyonel tıp bakış açısını kazandırdığı için kendisine teşekkür ederim.
Nuralem hanım ilgisi, alakası, yaklaşımı, halden anlayışıyla gerçekten bütün yıldızları hak eden yenilikleri takip eden kendini geliştiren ve her anlamda yardımcı olan bir diyetisyen klasik goruslerin çok dışında liste verip kilo verdirme dışında tam anlamıyla tedavi eden bir diyetisyen iyi tanıdım iyi ki yolumuz kesişti kendisiyle.
mu...
Nuralem Hanım çok ilgili ve çok güler yüzlü bir kişi kendisi sadece zayıflamam için diğer tüm hastalıklarımla da ilgilendi kendisi ve ilk haftamız olmasına rağmen çok iyi sonuçlar elde ettik. Kendisine çok teşekkür ederim.
ö…...ç
Yaklaşık 6 yıldır ayaklarımda devam eden bir vaskülit rahatsızlığım mevcut.Hem İlaç tedavisi hemde ozon tedavisi gibi birçok tedavi gördüm.Doktorumun ilacın yeterli olmuycağını yiyeceklerle destek olunması ve bir çok şeyi yiyemiyceğimi belirttiği anda araştırmalarım sonucunda Nuralem Hanımla tanıştım.Bana kilo vermek amaçlı değil tedavi etmek amaçlı yaklaştığı için ayaklarımdaki yaralar artık yok gibi hepsi Nuralem Hanımın desteği ile oldu.İyiki kendisini tanımışım bana gösterdiği sabır ve desteği için çok teşekkür ederim.
Şuan 5. ayımdayım çok memnunum öncelikle sağlıkla ve hem yiyerek hem de aç kalmadan kilo verdim değerlerim düşüktü Nuralem Hanım kan testi yaptıktan sonra vitamin ve birçok takviyeler verdi. Hem sağlığım düzeldi hem kilo verdim. 10 kilo verdim yağdan da gitti kendimi hafiflemiş hissediyorum çevremdekiler de inceldiğimi söylüyorlar Nuralem Hanım kendisi de detaycı titiz bir diyetisyen danışanlarına bakarken de her şeyi detaylıca inceleyerek bakıyor..
na...u
yaklaşık 2 ay önce Nuralem hanımla çalışmaya başladık. Fonksiyonel tıp diyetisyeni olması benim için en önemli kriterdi.Benim amacım annemin psikiyatrik rahatsızlığı ve diyabet hastalığına çare bulmaktı.Sağlıklı beslenme ile gelen iyileşme gözle görülür. Çok önemli bilgiler öğrendik.İlgisi,bilgisi ve güler yüzlülüğü ile tedavinin keyifle ilermesini sağlıyor.
Nuralem Tozoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuralem Tozoğlu, Diyetisyen. Size Nuralem Tozoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Nuralem Tozoğlu adresi nerede?Nuralem Tozoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Dirik Mahallesi 284. Sokak Folkart Time Ofis 2, Kat:7, Daire:711 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuralem Tozoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuralem Tozoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuralem Tozoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuralem Tozoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nuralem Tozoğlu hangi dilleri konuşuyor?Nuralem Tozoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nuralem Tozoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuralem Tozoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuralem Tozoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuralem Tozoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nuralem Tozoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuralem Tozoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Nuralem Tozoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler