Nöroloji Randevusu
EEG (Elektroensefalografi)
EMG
Evde Uyku Testi
Hisar Hospital Intercontinental
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
SEP - Somatosensoryel Uyandırılmış Potansiyeller
Uyku Testi (Polisomnografi)
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Video EEG
Hisar Hospital Intercontinental
Kocaeli Üniversitesi Nöroloji Anabilim dalındaEMG eğitimine katıldım(2012). 2013 yılında özel sektörde nöroloji uzmanı olarak çalışmaya başladım. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa Tıp fakültelerinde ortak yürütülen elektrofizyoloji yükseklisansa (ileri elektromiyelografi (EMG), ileri elektroensefalografi (EEG), uyku polisomnografi (PSG) başladım ve 2019 da mezun oldum. Aynı yıl Bezmialem Üniversitesi Vakıf Gureba Hastanesinde Botulinum toksin uygulaması eğitimi için gönüllü olarak çalıştım. Bu eğitimler sürecinde bir yandan da özel bir hastanede nöroloji uzmanı ve EEG, EMG, Uyku Laboratuarı sorumlu elektrofizyoloji uzmanı olarak çalıştım.
2020 yılı itibari ile yıllardır aldığım eğitimler ve klinik çalışmalar ışığında hastalarıma özel muayenehanemde hizmet vermekteyim.
er...n
Burcu hanım işini en iyi şekilde yapan, hastasını dinleyen, çok başarılı ve profesyonel bir hekim. Yaşadığım travmatik bir sakatlıktan ötürü ortopedi doktorum sinir hasarı şüphesiyle kendisine yönlendirmişti. Detaylı açıklamalarda bulunarak, titizlikle ve hataya yer vermeden EMG testi yaptı. Bunun sonucunda, sinirlerimde herhangi bir sorun olmadığını öğrendim ve derin bir nefes aldım. Doktor hanıma emekleri için minnettarım.
Hasta
Bu gun 5 yaşındaki Kızıma eeg çekti doktorumuz.gerek çalışanlar gerek se doktor hanımın ilgisi alakasi bizi cok memnun etti. kızım korktuğu icin cok endiseliydik fakat doktor hanimin cok güzel sabırlı yaklaşımıyla çekim çok kolay geçti. Cok teşekkürler
se...m
8 aylık bebek eeg için Nuran hanıma gitiim. Tetkık sırasında detaylı açıklamaları, hassasiyetinden memnun kaldım. Hızlıca randevu oluşturması ve sonuç vermesi çok çok memnun etti. Gözü kapalı güvenebilirsiniz...
Hasta
Nuran Hanım , ilgili gayet açıklayıcı bir yaklaşım da bulundu , çocuğumuzla iletişimi çok iyiydu, stres olmadan, uyuyarak EEG çekimi gerçeklesti.
Botoks mezoterapi mükemmel sonuç aldım Disiplinli başarılı sürekli kendini geliştiren doktor tavsiye ediyorum
ö.....
Benim uzun süredir doktorum, kendimi tek güvende hisssettiğim, gerçekten hastaymışım gibi yaklaşmayan tek doktorum.Daha çok psikolojik anlamda tedavi eden bir doktor.Hastasını takip eden biri.Ben ilk önce daha önce çalıştığı yerde gitmiştim.İstanbul'a gidince tekrar kendisine gittim.Tekrar Kocaeli'ye geldi. Gebelik sürecimin öncesinde gittim, sonra şans oldu ve ben evliliğimin 2.yılında gebe kalacağımı düşünmeyerek gittim.Epilepsi rahatsızlığım vardı . Burcu Hanım'ın yönlendirmesi ile çok güzel sonuçlar almaya başladım.Eskiden sık nöbet oluyordu ama şimdi 5-6 yılda bir olmaya başladı.Bence doktor-hasta ilşikisi dışında da uzmanlığı konusunda çok iyi.Yaklaşımları çok iyi.Etrafımızdaki herkese kendisini söylüyoruz ve çoğu insana dokunması gerektiğini düşünüyoruz.
f.....
Nuran Hanım'a bir başka doktor tavsiyesi ile ulaştım.Nuran Hanım'ın hızlı tetkikleriyle herşey çok hızlı gelişti.Birçok tetkiklerim sonucu kendisi cihazlarla, manuel olarak muayeneleriyle hızlı bir tanı koydu.Ne yapmam gerektiği yönünde yönlendirdi.Hızlı çözüme ulaşmamızı sağladı.Emg çekildi, bütün sinir dokum kontrol edildi.Birçok tahlil ve tomografiden geçtim ve kendisi bir teşhis koydu bana. Koyduğu teşhisle alakalı kesin sonuca varmak için bir profesorün onayını istedi.Daha önce aylarca uğraştığım mevzuyu iki muayenede çözdüm.İki muayenede beni rahatlattı.Çok ilgili, araştırmayı seven, hastasıyla ilgilenen, gecenin 11inde aklına geldiğinde bana yazabilen bir doktor.Ben çok memnun kaldım kendisinden.
Nuran Hanım'a baş ağrısıyla alakalı gittim, daha sonra ilaç tedavisi uyguladı, bana iyi geldi.Yaklaşımlarından ve ilgisinden memnun kaldım.Bütün tahlillerimi yaptırdı, çok memnun oldum. Annemi de kendisine götürdüm.Aklıma takılan bütün sorulara cevap verdi.Çok ilgilendi, çok teşekkür ederiz kendisine.
Annem yüz felci olmuştu,bununla ilgili başladık.Sonra zona oldu, bu konuda da bize çok yardımcı oldu.Sonra elinde sinir sıkışması başladı, ona da Burcu Hanım tedavi uyguladı. Hepsinden çok memnun kaldık.Benim alzheimer ve parkinson hastası babam var,onunla ilgili kendisine danıştık.Her türlü yardımcı olabileceğini belirtti.Babam şimdi farklı bir yerde tedavi görüyor.Annem de memnun kalınca babamın mevcut tedavisinden sonra babam için de kendisiyle görüşeceğiz.Verdiği bilgiler, açıklamalar bize çok yeterli geldi.Çok memnun kaldık.Çok ilgilendi.Açıklamaları, bilgilendirmeleri bizi memnun etti.Tek tek neler yapılması gerektiğini anlattı.Bize çok yardımcı oldu kendisi.
a....c
Güleryüzlü doktorumuza tavsiye üzerine gittim Lazer sonrası yaşadığım aşırı terleme sorunumu botox ile ortadan kaldırdığı için çok mutluyum.Bu yaz tatil ve sıcaklar sorun olmaktan çıktı bende herkeze bu konforu yaşamalarını tavsiye ederim
Nuran Burcu Arkalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuran Burcu Arkalı, Nöroloji. Size Nuran Burcu Arkalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Botoks, EEG (Elektroensefalografi), EMG, Video EEG, VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller, SEP - Somatosensoryel Uyandırılmış Potansiyeller, Ardı Sıra Sinir Uyarımı.
Nuran Burcu Arkalı adresi nerede?Nuran Burcu Arkalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yamanevler Mah. Site Yolu Cad. No: 7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuran Burcu Arkalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuran Burcu Arkalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuran Burcu Arkalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuran Burcu Arkalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nuran Burcu Arkalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuran Burcu Arkalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuran Burcu Arkalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuran Burcu Arkalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Nuran Burcu Arkalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuran Burcu Arkalı hangi sigortaları kabul ediyor?Nuran Burcu Arkalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar