Liseyi Bursa Bahçeşehir Kolejinde bitirdim. Sonrasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) devlet üniversitesi olan, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fen ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden Şeref derecesiyle mezun oldum. Lise dönemimde ağırlıklı olarak sahne sanatları ve tiyatroyla ilgilendim. Öyle ki, Müjdat Gezen Sanat Okuluna yazılarak sahne sanatları, oyunculuk, topluluk önünde konuşma, pandomim, beden dili, diksiyon teknikleri, modern dans teknikleri ve şan gibi çeşitli eğitimler aldım. Bu gibi eğitimlerimin sayesinde psikodramayla da yakından ilgilenme fırsatım oldu. Lisans dönemimde çeşitli derslerin projeleriyle ilgili aktif çalışmalarım oldu. Araştırma Yöntemleri - II (PSKL214) dersi kapsamında araştırma projesi olan “Flört Şiddetine Yönelik Tutumun Genç ve Orta Yetişkinler Arasında İncelenmesi” adlı anket çalışmasını grup arkadaşlarımla birlikte 261 kişiye uygulayarak gerçekleştirmiş olduk. Deneysel Psikoloji II – Dikkat ve Bellek (PSKL382) dersimiz kapsamında ise “Otobiyografik Anılar Kullanılarak Oluşturulan Duygu Durumun, Durum Ruminasyon Skorlarına Etkisi ve Cinsiyet ile Etkileşimi” adlı projeyi grup arkadaşlarımla birlikte tamamlamış olduk. Akademik hayatım boyunca ağırlıklı olarak gelişim psikolojisi, psikopataloji ve klinik psikolojiyle yakından ilgilenerek gerekli saha çalışmaları araştırmalar gerçekleştirdim ve bu başlıklarla alakalı çeşitli akademik bilgi birikimi elde ettim. Ek olarak, çocuk ve ergenlerde nörogelişimsel bozukluklar, ebeveyn danışmanlığı, depresyon, yaygın anksiyete bozukluğu, travmaya bağlı fobiler ve obsesif kompulsif bozukluklar gibi belli başlı konularda yakından ilgiliyim. 2021 Yılında “Bilgelik Enstitüsü” tarafından “Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimini” süpervizyon alarak tamamladım. Bilgelik Enstitüsünden almaya devam ettiğim eğitimlerim şunlardır; Bilişsel Davranışçı Terapi, MMPI Eğitimi, Çocuklarda BDT, WİSC-R Eğitimi, Mindfulness & Kabul Kararlılık Terapisi, Yetişkin Testleri, Masal ve Oyun Terapisi ve Çocuk Testleri. Aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programında eğitim almaya devam etmekteyim. Üniversitemden aldığım akademik eğitimin yanı sıra, aktif bir öğrencilik hayatı geçirdim. LÖSEV ve Psikoloji kulübünün üyesi olarak çeşitli etkinliklere katılmakla beraber üniversitemdeki belirli program ve seminerlerde katılımcı olarak görevler aldım. 2018- 2019 Bahar döneminde Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünün ev sahipliği yaptığı, “IX. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumu” kapsamında gerçekleşen etkinlikte aktif görev aldım. Mevcut sempozyum sonunda ise Teşekkür Belgesini almaya hak kazandım. Akademik çalışmalarıma devam edebilmek için Klinik Psikoloji alanında Yüksek Lisans yapmayı hedeflemekteyim.

AMORS KLİNİK ve Psikolojik Danışmanlık
Esentepe Mahallesi, FSM Bulvarı, Bulvar Diamond A Blok Kat:9 Ofis:26, Nilüfer/Bursa., Bursa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +12 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Nuran Fırıncıoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle