2017-2019 tarihleri arasında İzmir'de çalışmıştır.
2019-2021 yılları boyunca Antalya'da Panoramik Ağız Diş Sağlığı Polikliniği'nde yerli ve yurtdışı hastalarına hizmet vermiştir.
2021 Ekim ayı itibariyle OG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde mesleğini icra etmeye devam etmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
OG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
OG Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bana diş beyazlatma, lamina kaplama, çürük tedavisi, diş eti kesimi işlemleri yapıldı. Tüm bu tedaviler yapılırken doktorum Nuran Nuransoy bana en detaylı biçimde açıklamalar yapmayı sürdürdü. Güler yüzü, titiz çalışması, ince detaylarla ilgilenmesi ve sürekli koltuktaki hastanın iyi hissettiğinden emin olmak istemesi size gerçekten güven veriyor. Diş işlemlerine karşı fobisi olanlardan biri olarak diş kliniğindeki bir koltukta hiç bu kadar rahat hissedeceğimi düşünmezdim :) Teşekkürler Dr. Nuran, OG
mu...i
Çok teşekkur ediyorum , çok iyi doktor, uzman diyebileceğim kadar. Benim dolgumu yeniledi ve kanalımı yeniledi. Daha önce başka doktorlar başarısızdı bu tarafta ama Nuran hanım çok güzel yeniledi. Ağrı sızı olmadı. Ayrıca çok nazik bir kişi.
Bir sıkıntı yaşamadık, implant ve köprü işlemleri yaptırdık.İmplant işlemimize kendisi başladı.Farklı bir doktorla devam ettik.Köprü işlemimizi kendisi yaptı.Bir sıkıntı yaşamadım.Süreçle ilgili bilgilendirir, bize yardımcı oldu. Hiçbir sorun yaşamadık.Kendisine sevgilerimizi ve saygılarımızı iletiyoruz.
Nuran Hanım'dan gayet memnunum.Çocuklarım da kendim de defalarca gittik.Kızıma ve oğluma dolgu ve diş çekimleri yaptı. Çok memnunuz.Bana diş temizleme işlemi yapıldı.Gayet ilgili ve sevgi dolu yaklaştı.Hem çocuklarımla hoş sohbetti. Çok tatlı biri, seviyoruz kendisini.
Son derece memnun kaldığım bir doktor, hangi saat olursa olsun hiçbir zaman beni geri çevirmedi.Büyük ağrılarımın olduğu günlerde bana çok yardımcı oldu.Kaplama, kanal tedavisi, diş çekimi yapıldı.Hitap olarak çok efendi, temiz,işini çok güzel yapan bir insan kendisi.
Çok memnunum doktorumdan.Ben kendisine birkaç kez geldim.Köprü işlemi yapmıştı, birkaç kanal tedavisi yaptı.Çekilecek olan dişimi kanal tedavisi ile kurtardı, şimdi çok rahatım.Her yapacağı işlemde önceden neler olacağını söylüyor.Çok kibar biri, bayıldım kendisine.Kardeşimi ve arkadaşlarımı yönlendirdim.
Gayet memnundum kendisinden, ilgi alakası çok güzel .Yaptığı diş tedavisinde gayet memnunum, çok teşekkür ediyorum kendisine.Ben dolgu yaptırdım, 2 tane de kanal tedavisi yaptırdım.Şu an hiçbir problemim yok.Başka hastalara da öneririm kendisini.
Nuran hanım çok ilgili ve titiz bir hekim ben düşen dolgum için gitmiştim. Dolgumu yeniledi ve hiçbir ağrı yaşamadım ellerine sağlık
Nuran Hanım, son derece güven veren, hastasıyla yakından ilgilenen ve en önemlisi titiz bir hanımefendi.
Kanal tedavisi,Dolgu, Bleaching ve diş taşı temizliği işlemleri yaptırdım ve her bir tedaviden memnun kaldım. Özellikle diş doktoru fobisi olan biri olarak harika bir hekim olduğunu söyleyebilirim
t.....
Nuran Nuransoy a tedavi olmasına rağmen geçmek bilmeyen dis sizilarim için gitmiştim. Kendimi bildim bileli karşıma çıkan en iyi dis hekimidir.Bu kadar genç olmasına rağmen bilgisi,ilgisi,tecrübesi,hastasının faydasını, mutluluğunu on planda tutmasi,isini severek yapmasiyla o korktuğumuz "dişçi" tabusunu tamamen yıkan bir hekim. Uyguladığı kanal tedavisi, kaplama ve dolgular uzun vadeli oldu. Ağrılı- acili günlerim sona erdi. Gözum kapalı tavsiye ediyorum.
Nuran Nuransoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuran Nuransoy, Diş Hekimi. Size Nuran Nuransoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Nuran Nuransoy adresi nerede?Nuran Nuransoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak mahallesi, Milli Kütüphane Cd. No: 14 D:E, 35220 Konak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuran Nuransoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuran Nuransoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuran Nuransoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuran Nuransoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nuran Nuransoy hangi dilleri konuşuyor?Nuran Nuransoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nuran Nuransoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuran Nuransoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuran Nuransoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuran Nuransoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Nuran Nuransoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuran Nuransoy hangi sigortaları kabul ediyor?Nuran Nuransoy, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nuran Nuransoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri