Halkalı Merkez Mah. 1.İkitelli Cd. Meydan Halkalı Residance A Blok Kat: 11 Daire:116, Büyükçekmece, İstanbul
Halkalı Merkez Mah. 1.İkitelli Cd. Meydan Halkalı Residance A Blok Kat: 11 Daire:116, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Atakent Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Atakent Psikoloji
Lisans ve Yüksek lisansı İstanbul da tamamlamıştır.
2013 den beri İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesinde ve kurucusu olduğu Atakent Psikolojik Danışmanlık Merkezin de görev yapmaktadır. Gürcü Kültür Merkezi Derneği Üyesi, evli ve bir çocuk annesidir.Cemradyo da Zihintürbülansı ve Cem tv de 45 dk programı hazırlayıp sunmaktadır.
h....k
Nuray Hanım’ın profesyonelliği ve çözüm odaklı yaklaşımı oldukça etkileyiciydi.Yoğun depresyon ve anksiyete sebebiyle gitmiştim.Gerçekten benim için çok pozitif geri dönüşleri olan harika bir deneyimdi.
Nuray Hanım terapistten öte çok iyi bir dost. Görüşleri, yorumları sayesinde kendinizin farkındalığı oluşturmanızı sağlayarak iyi hissetmeniz, anda kalabilmeniz ve bazı şeyleri kabullenmeniz kolaylaşıyor. Bazen sadece güncel konulardan sohbet ederken dahi size iyi gelecek konularda farkındalık oluşturduğunu yanından çıkınca anlıyorsunuz.
Herşey için teşekkürü borç bilirim Nuray Hanım’ a
k....ö
İlk seansımdı ama çok güzel geçtiğini düşünüyorum benim için verimliydi çok sempatik ve tatlı sizi çok rahatlatıyor tekrardan gideceğim tavsiye ederim
ne...t
Hayatıma dokunan kadın,bir insanın hayatı terapiyle değişir mi! Derdim inanın hayatımı baştan yazmama neden oldu benim değerli hocam,Bireysel terapi aldım herkese Tavsiye ediyorum,Cana yakınlığı aile sıcaklığı kliniği görmenizi tavsiye ediyorum
Kendimle ilgili bazı sorunlarım sebebiyle ulaştım kendisine. 3-4 seanstır devam ediyorum. Kendimi eskiye göre çok daha mutlu hissediyorum. Nuray Hanım çok pozitif ve enerjisi inanılmaz yüksek bir uzman. Sizi alıp farklı bir dünyaya götürüyor sanki. Ben çok çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.
Ailevi bir mesele sebebiyle ulaştım kendisine. 8 haftadır devam ediyorum. Biraz agresif bir insandım. Şu an çok daha sakin ve pozitifim. Olayları akışına bırakabiliyorum. Farklı açılardan bakabiliyorum yaşananlara. Çok memnun olduğum için eşimi de yönlendirdim. Ayrıca birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim. Nuray Hanım çok naif ve çok kibar bir insan. Çok anlayışlı ve en önemlisi alanında gerçekten uzman. Herhangi bir durumda 7/24 ulaşabiliyorum kendisine.
f.....
Ergenlik dönemindeki oğlumu götürdüm. Okul kaynaklı akran zorbalığı vardı. Kıyafetinin markası sebebiyle arkadaşlarının dalga geçmesi sonucu travma oluştu. Kıyafet marka takıntısı vardı. 8 seans gittik Nuray Hanım'a. Bundan kurtuldu. Çevresindeki insanların sözlerine takmamayı öğrendi. 8 seanstan sonra duruma göre gelirsiniz dedi Nuray Hanım. Seanlar bitince artık devam etmeye gerek olmadığını, ihtiyaç hissettikçe gidebileceğimizi söyledi. Yani kesinlikle danışan odaklı bir uzman. Sıcakkanlı ve iletişimi çok güzel. Çocuğa da aileye de çok güzel bilgiler veriyor. Daha önce de farklı birkaç yere gitmiştik. Bize düzgün bilgi vermiyorlardı. Bu anlamda Nuray Hanım'dan çok memnun kaldık. Oğluma da numarasını iletip kendini kötü hissettiğin, konuşmak danışmak istediğin her zaman ulaşabilirsin demesi çok güzeldi. Çevreme de önerdiğim, çok başarılı bir uzman.
İş dünyamdaki stres sebebiyle gittim kendisine. Konuşmaya ihtiyacım vardı. 5-6 seans aldım. Bakış açımı değiştirdi. Aynı zamanda içimi döktüğüm için çok rahatladım. Nuray Hanım samimi ve güvenilir bir uzman. Gayet memnun kaldım ve çevremdekilere de öneriyorum.
Oğlmun kaygıları ve korkuları vardı. 5 seans aldık. Korkularından ve kaygılarından kurtuldu. Şu an hiçbir sorun yok. Yaklaşımı da çok güzeldi. Oğlum, Nuray Hanım ile çok rahat konuşabildiğini söyledi. Danışana karşı sevecen ve sıcakkanlı, samimi bir yaklaşımı var. Çok iyi bir dinleyici. Seans dışında çok rahat ulaşabilyoruz. Her zaman arayabileceğimiz bir dost gibi oldu bizim için. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir uzman.
ay...k
Nuray hanım klasik bir psikoloğun ötesinde bir insan. Doğal ve samimi yapısı sizde bir dostunuz intibası yaratmakta. Çok sıcak bir ortamda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Çocuğum için gitmiştim. Ergenlik süreci ile ilgili bilgi aldım. Çatışmaları çözme noktasında çok faydalı oldu. Teşekkür ederim.
Nuray Kanmazer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Kanmazer, Psikoloji. Size Nuray Kanmazer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Nuray Kanmazer adresi nerede?Nuray Kanmazer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. 1.İkitelli Cd. Meydan Halkalı Residance A Blok Kat: 11 Daire:116 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Kanmazer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Kanmazer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuray Kanmazer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuray Kanmazer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nuray Kanmazer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Kanmazer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuray Kanmazer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuray Kanmazer hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Nuray Kanmazer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuray Kanmazer hangi sigortaları kabul ediyor?Nuray Kanmazer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu