İlgi Alanları;
Gebelik takibi
Riskli gebelik takibi
Normal doğum
Sezeryan doğum
Doğum öncesi eğitim ve doğuma hazırlık
Doğum kontrol
Kriyoterapi
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Kısırlık
Özel Jimer Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Yumurtalık Kistleri
Çoğul Gebelik Takibi
Östrojen Replasman Tedavisi
f....e
Gebe kalamıyordum. Gebe kalmak için başvurdum. Muayene sonrasında çatlatma iğnesi vurdu ve hamile kaldım. Olumlu sonuçlar aldım. Sürecim çok güzel geçti. Kendisinde doğum yaptı. Çok naif, ilgili, kibar bir doktor. İşinde başarılı ve her zaman ulaşabiliyorum. Memnunum kendisinden.
tu...x
Hamileligimin basindan sonuna kadar Nuray hocamla devam ettim.Sayesinde cok rahat bir hamilelik gecirdim.Hastaneye gidemesem bile her zaman sorularima cevap verdi.En onemli sey insani cok rahatlatan bir doktor, harika bir insan iyi ki Nuray hocami tercih etmisim.
ru...a
Nuray hocam harika bir insan onunla hamileliğimin son zamanları karşılaştım ve iyi ki karşılaştım mükemmel bir doğum geçirmemi sağladı iiyi ki varsınız hocam
Doktorumu DoktorTakvimi'ndeki yorumlardan dolayı tercih ettim, gebelik takibi için başvurdum. Tedavi süreci çok güzeldi, ilk gebeliğimdi ve çok memnun kaldım. İlgili ve alakalıydı doktorum. Çevreme de herkese de tavsiye ederim, iyi ki Nuray Hanımla tanıştım.
Doktorumla ilk gebeliğimde dahil olmak üzere ikinci gebeliğimin takip sürecinde de beraberdik. Bana hamileliğimin tüm aşamalarında gerek doğru teşhisleri gerekse ilgi ve samimiyetiyle güvenli bir gebelik yolculuğu yaşattı. Tüm anne adaylarına doktor hanımı tavsiye ediyorum. Eminim ki güler yüzle karşılanıp aynı güler yüzle uğurlanacaklardır.
da...ş
Hamileliğimi başından sonuna kadar Nuray hocamla tamamladım. Gebelik takibinde benim için en önemli olan konu doktorun hastaya olan yaklaşımı Nuray hocam güler yüzüyle insanı rahatlatan ve güvende hissettiren tavırlarıyla hasta psikolojisinden anlayan sayısı az kalmış doktorlardan. Gebeliğim boyunca tansiyon problemimde her zaman içimi rahatlattı kendimi ve bebeğimi güvenle emanet ettim ve hiç pişman olmadım. İyi ki Nuray hocamla yollarımız kesişti.
İlk gebeliğimin takibi için tavsiye üzerine Nuray hocaya gittim iyiki gitmişim gayet anlayışlı güler yüzlü hastasina karşı ilgili biri ne yapılması gerektiği konusunda gayet açıklayıcı bir şekilde yönlendiriyor yine olsa yine seçeceğim doktor kendisi olucaktir
n....s
İlk doğumumu da nuray hocada yapmıştım. İkinci ve tercihimde kendisi oldu . Başka şehirde gitmek zorunda kaldığım başka bi doktor hamileliğimin başında kornual gebelik teşhisi koyarak hemen ertesi günü kürtaj olmamı teklif etti . Hemen bursaya dönerek nuray hocaya gittim. Beklememizi tavsiye etti derken bir hafta sonra kalp atışlarını duyduk. 9. Haftamda ani kanamayla hastaneye gittim ve yatış başladı hiç kalkmadan ve doğru tedaviyle hamileliğimin yarısını tamamladım Akabinde şekerim sınırlarda çıktı ve yine doğru tedavi ve doğru diyetle bu sürecide geçirdik . 37 haftamın sonunda nefes daralmasıyla gece yarısı gittiğim hastanedenuray hocamın gece boyunca hıc uyumadn sureklı telefonda konustugumuzun üstüne kasılmalarımında sıklaşmasıyla gece yarısı apar topar hastaneye gelerek acil sezeryanla doğumum başladı . O kadar şey borçluyum ki kendisine yavrumu sağlıkla kucağıma verdi önce rabbimin isteğiyle sonra doğru tedavi süreciyle 9 ayı bitirdik iyiki nuray hocamı tekrar tercih etmişim
d....g
Gebelik takibi için tesadüfen gittim kendisine. Doğum yaptım. Sürecim güzel geçti. Güler yüzlü bir doktor. Sorunlarımı çözdü. Ben gayet memnun kaldım. İlgili bir doktor. Her zaman kendisine ulaşabildim.
İlk hamileliğimi Nuray Hanımla sağlıkla kolayca tamamladım,fakat 2.hamileliğmin 14. Haftasında Nuray hanım riskli durumlar gördü evde yatış serüvenim başladı.3 aylıkken doğum kasılmalarım başlamıştı.amniyon sıvısından gelen su kaçakları ve geçmeyen enfeksiyonuma ilerleyen haftalarda gebelik şekeri de eklendi ve hem kalkmadan doğuma kadar yattım hemde uygun diyeti uyguladım.bu süreci Nuray hocam olmasa nasıl atlatırdım bilemiyorum.isabetli önlem ve tedavi yöntemleri,garantici,güleryüzlü ve tatlı dilli tavrıyla ayları geçirip 14. Haftadaki erken doğum riskim 38. Haftaya kadar sürerek sağlıkla sonuçlandıbu süreçte ne zaman mesaj atsam her zaman geri dönüşü aranarak aldım,gerekli tedavinin yanısıra her hafta bize moral katan canım Hocam 2 yavruma da Allahın izniyle sağlıkla kavuşturduğunuz için size ne yazsam az kalır .tüm sürecimi ustalıkla yönettiniz.iyiki varsınız.
Nuray Sözeri Altıner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Sözeri Altıner, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nuray Sözeri Altıner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gebe Takibi, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Kısırlık, Yumurtalık Kistleri, Düzensiz Adet Kanamaları, Pelvik Muayene, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Servikal Kriyocerrahi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar.
Nuray Sözeri Altıner adresi nerede?Nuray Sözeri Altıner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Sözeri Altıner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Sözeri Altıner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuray Sözeri Altıner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuray Sözeri Altıner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nuray Sözeri Altıner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Sözeri Altıner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nuray Sözeri Altıner hakkında ne düşünüyor?Toplam 78 hasta / danışan, Nuray Sözeri Altıner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları