Emdr Terapi
Cinsel Terapi
Uzm. Psk. Nurcan Ercan , Online Danışmanlık hizmeti vermektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Dans ve Hareket Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Fulya Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Psikodinamik Psikoterapi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Vajinismus Tedavisi
n....t
Asla yargilamayan, terapötik iletişimi son derece uygun olan ve terapi süreci boyunca günden güne kendimi daha huzurlu hissetmeme yardımcı olan harika bir terapist.
d.....
Nurcan Hanım'la seanslarım verimli geçti. Nurcan Hanım özgüvenimi arttırmamda ve kendimi bulmamda yardımcı oldu. İlerde kendisiyle tekrar çalışmak isterim.
e...
Bir arkadaşımın önerisiyle Nurcan Hanım’a ulaştım. İş ve özel yaşantımda sorunlar yaşıyordum. Bir durum karşısında hislerimin ne kadarı bana ait veya koyduğum hedeflerin ne kadarı benim seçimim bilmiyordum. Özgür hissetmiyordum. Kendimi ve isteklerimi fark etmemde; bunların sorumluluğunu alarak gerçekleştirmemde katkısı oldu. Kendimle empati yapmama, geçmişime yargısız bakabilmeme yardımcı oldu. Terapiden bu yana da duygu ve düşüncelerimin farkında olarak yaşamaya çalışıyorum. Bu açıdan bana sorun çıkardığını düşündüğüm kalıplaşmış davranış şekillerimi farkındalıklarım sayesinde değiştirebiliyorum. Nurcan Hanım’ı psikolojik destek almak isteyen herkese öneririm. İlk seansta Nurcan Hanım'la terapiye devam etmeye karar vereceklerine eminim.
Terapistim Nurcan Ercan 'a bir arkadaş tavsiyesiyle ulaştım. Yetersizlik ve değersizlik duygularıyla yaşam kalitem düşmüştü. Nurcan Hanım, benim yetişkin gözüyle baktığım travmalara, geçti gitti dediğim duygulara bugünkü beni gözlemci yaparak, o günkü benin hissettiklerini anlamamı sağladı. Özel nedenlerle seans almayı bıraktım ama hala davranışlarımı sorgularken Nurcan Hanım' ın rehberliğini baz alıyorum. Bana kazandırdığı farkındalık için teşekkür ederim. Ben buyum, bu kadarım diye düşünenlere şunu diyebilirim; siz zannettiğiniz kişi olmayabilirsiniz. Nurcan Ercan ile bir terapi seansı yapın; fark ettikleriniz sizi şaşırtacak ve hafifleyeceksiniz.
Dibe çöktüğümü hissettiğim bir anda Nurcan hanımla terapiye başladım. Bugüne kadar aldığım en doğru karar oldu. Her seans sonunda kendimi o kadar hafiflemiş hissettim ki kendisine ne kadar teşekkür etsem az.
Kaygılarımı artık hatırlamayacak kadar hafifledim.
Kendime dahi söyleyemediğim şeyleri anlatırken beni asla yadırgamayacağını bilmek inanılmaz rahat hissettirdi.
Anlatacak söyleyecek çok şey var ama ben sadece kendinize bir şans verin ve Nurcan hanımla mutlaka görüşün derim. Asla pişman olmayacak aksine kendinizi tanıyacak ve hafifleyeceksiniz.
Nurcan Hanım çağrıştırma yeteneği ve çarpıcı tespitleriyle istemsiz ve bilinçdışı davranışlarımın farkına varmamı sağladı. Ayrıca genel kaygı bozukluğu ve depresyon şikayetlerimi önemli ölçüde azaltmamda bir hayli etkili oldu. Psikodinamik terapi yöntemini kullanarak gerçekleştirdiğimiz seanslar bireysel farkındalık kazanmamda çok etkili oldu. Kendisiyle terapi sürecini sürdürmeyi planlıyorum.
Yaşadığım kayıp ve kaygı bozukluğu sebebiyle ulaştım kendisine. Aralıklı olarak yaklaşık 10 aydır devam ediyoruz. Özgüvenim arttı. Kendimi daha iyi hissediyorum.Beni benimle bırakması çok iyi hissettirdi. Danışanı çok güzel dinliyor, bu bana çok iyi geliyor.Seans dışında da rahatlıkla ulaşım sağlayabiliyorum. Çok memnunum Nurcan Hanım'dan.
ş.....
Biraz kaygılı bir yapım var. Olumsuz durumlarda bağlanma sorunu yaşayabiliyorum. Kaygı düzeyimin normalleşmesi ve sağlıklı bir bağlanma için ulaştım kendisine. Düzenli olarak birkaç yıldır devam ediyorum. Aldığım kararlarla ilgili değişimler oldu. Kendimi daha iyi hissediyorum. Özgüvenim arttı. Nurcan Hanım ile görüşmek, konuşmak çok iyi geliyor. İç dünyamda bazı şeyleri farkedebilmek adına çok iyi geldi bana. Uzmanlarla ilgili genel bir güven sorunum vardı. Bu konuda farklı bir güven verdi gizlilik anlamında. Etik kurallara bağlı ve güvenilir bir uzman. Seans dışında da ulaşım sağlayabiliyorum. Genel anlamda çok memnunum.
Nurcan Ercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Ercan, Psikoloji. Size Nurcan Ercan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Nurcan Ercan adresi nerede?Nurcan Ercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs Caddesi H. Göçmen Evi 36 / A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Ercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurcan Ercan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurcan Ercan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Ercan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nurcan Ercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Ercan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurcan Ercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nurcan Ercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurcan Ercan hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcan Ercan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu