Kazımiye mahallesi Alipaşa caddesi kat:4 ofis no: 34 Danış Gold Business Center, Tekirdağ
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
Dr.Nurcan Eren Şimşek
YKS Sürecindeki oğlumun dikkat toparlama sorunları için gidiyoruz gençlerle iletişimi çok iyi aileye de rehberlik eden bir Doktordur.
ç....)
Nurcan Hanım'dan gayte memnunuz. Kızım için görüşme sağladık ve iyi gidiyoruz. 3. seansıma gittik aralık ayında 4. seansımıza gideceğiz. Seanslardan sonra çocuğumda olumlu değişimler gözlemledim. Nurcan Hanım'ın kızımla ilgilendi. İlk olarak tanımaya çalıştı şimdi de sorunumuzu çözmeye odaklı gidiyor. Herhangi bir problemimiz yok.
fi...z
Dr Nurcan Hanım’a düzenli aralıklarla 17 yaşındaki ergen oğlumu götürüyorum. Yaklaşık 1 senedir hastasıyız . İlk başlarda odaklanma ile ilgili tedavi olduk . Akademik başarısı arttığı gibi , bizimle ilişkisinde de problemlerimizi çözmede cok daha sakin bir davranış sergilemeye başladı . Oğlum doktorunu cok seviyor , aralarındaki iletişim o kadar iyi ki her seans sonrası pamuk gibi , mutlu bir çocuk teslim alıyorum . Rol model oldu doktor hanım oğluma , akıl sağlıpına karsı ilgisini artırdı.
e....ö
Oğlumun DEHP i var bize yol gösteren oğlumun tatlı ablası olan harika bir doktor
z....a
Nurcan Hanım ergenlik döneminde yaşadığımız sıkıntılarda bize ve kızımıza yol gösterici rehber oldu. Bu dönemi daha sağlıklı geçirmemiz için görüşmelerimiz devam ediyor kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Üniversite sınavına gireceğim için bu yıl özellikle stres ve kaygım çok fazlaydı bu da panik atak krizlerine sebep oluyordu şu an doktorum sayesinde çok daha iyiyim panik atak için verdiği taktikler sayesinde şu an kontrol altına alabilmiş durumdayım ve daha özgüvenliyim her şey için teşekkürler. Seanslar boyunca kendimi daha da çok keşfediyorum her seansın sonunda bir şeyler öğrenerek çıkıyorum buda bana hayatımın geri kalan döneminde bir artı yazıyor aynı zamanda bekleme süre zarfı boyunca asistan ablada gayet samimi ve güler yüzlü davranıyor kendinizi rahatsız ya da kötü hissetmiyorsunuz şu ana kadar her şey için teşekkürler sizin sayenizde kendimi daha da keşfedeceğime inanıyorum…
Hasta
Doktor hanım çok sıcak ve ilgiliydi. Dolu dolu bir seanstı. Gelişim takibi kapsamlı ve faydalıydı. Çok memnun kaldım
b....m
Iyiki tanımışım Nurcan doktorumuzu 17 yasindaki oğlumun öfkesine engel olamiyordu atak geciriyordu.ilk seansa başladığımda acaba ne kadar bi faydası olabilir demiştim kendimce.ama öyle güzel oldu ki.bize öyle iyi geldinki hocam.iyiki siz şiddetle tavsiye ediyorum. Oğlumla birlikte bana çok iyi geldi. Imkanlar el verse ailecek başlasak yanı o kadar mükemmel diyorum
Oğlum otizmli ve İstanbul'da yıllarca prof.ünvanlı birçok hekim gezip fayda göremedikten sonra tavsiye üzerine Nurcan Hanıma gittik , oğlumla gerçekten ilgilendi , alması gereken eğitimlerle ilgili bizi yönlendirdi , sadece ilaç yazıp gönderen bir hekim değil , gerçekten işinin gereğini yapan bir hekim ,keşke daha önce tanışsaydık
e....
İnternetteki iyi yorumlara istinaden gittim kendisine ve memnun kaldım. Endişelendiğim bazı hususları görüşmek için gittim oğlumla, tedavi gerektiren bir durumumuz olmadı ama olsaydı da eminim güzel sonuçlanırdı Nurcan hanım sayesinde..
Nurcan Eren Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Eren Şimşek, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Nurcan Eren Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Randevu, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
Nurcan Eren Şimşek adresi nerede?Nurcan Eren Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımiye mahallesi Alipaşa caddesi kat:4 ofis no: 34 Danış Gold Business Center Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Eren Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Eren Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurcan Eren Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Eren Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurcan Eren Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Nurcan Eren Şimşek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurcan Eren Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Eren Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurcan Eren Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Nurcan Eren Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurcan Eren Şimşek hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcan Eren Şimşek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.