Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Mezoterapi
PRP
PRP Yüz Gençleştirme
Uzm. Dr. Nurcan Göğebakan
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
Çene Dolgusu
si...i
Nurcan hanımı internette araştırma yaparken çalışmalarını ve yorumlarını inceleyerek tercih ettim Mezoterapi Botoks yaptırdım kendisine tedavi çok başarılı geçti ve cildim tam istediğim noktaya geldi güler yüzlü sıcak bir hekim kendisi güvenle tercih edebilirsiniz tavsiye ederim.
ha...
Hem covid hemde sık aralıklarla geçirdiğim boğaz enfeksiyonu için gittiğimde ayrıntılı muayenesi bilgilendirmesi artı verdiği psikolojik destekle mesleğini en güzel şekilde yapan bir doktor,ayrıca güler yüzü harika yaklaşımıyla verdiği tedavilerin kısa sürede sonuç vermesi nedeniyle kıymeti bilinmesi gereken bir hekim
r....u
alerjik rinit şikayetiyle farklı doktorlara gittim fakat sonuç alamamıştım. Nurcan hanım ilk muaynede verdiği igne ve hap ile sağlığıma kavuştum.bilgisi, ilgisi ve güler yüzünden dolayı teşekkür eder herkese tavsiye ederim.
e....ş
Merhaba oğlum 5 yaşında geniz eti sorunumuz vardı geceleri uyurken çok ses çıkararak horluyordu.Nurcan hanım geniz etini aldı yaklaşık 20 dk sürdü ve sonrasinda ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadık oglum şimdi çok rahat uyuyor Nurcan hanım güler yüzlü insanı rahatlatan açıklamaları ve bilgisiyle harika bir hekim herkeze tavsiye ederim Allah ondan razı olsun çok memnun kaldık.
fa....
Yıllar önce burun ameliyatımi siz yapmistiniz. O kadar memnunumki ve bir o kdar da hayranım size çok iyi kadinsiniz o tatlı güler yüzünüzü hala unutmadım ve herkese ne kadar iyi bi doktor olduğunuzu yıllar gecsede hala anlatıyorum. Şu an bile hatırladım o güler yüzünüzü iyi niyetinizi duygulandim. Sizin gibi güler yüzlü kibirsiz doktorlar iyiki var...
mu...k
Oglum 6 yasinda nurcan hanimla gorustuk ve sonuc olarak guvenerek ameliyat ettirdik sunneti yaptirmamistik o konudada cok rahatlatici bir konusmasi ile karRarimizi verdik 17 haziranda sunnet , bademcik ve geniz eti alindi cok kaygilydim cok rahat atlattik bugun 4.gunumuz agri sizi hic olmadi agri kesicileri bile gerk duymuyoruz okadar yani tam anlamiyla isinin ehli bir doktor, olacak arkdaslara kesinlikle tavsiye ediyorum ellerinize saglik nurcan hanim.
mu...k
em...l
benim oğlumda ameliyat oldu 4,5 yaşında genizeti bademcik kulak tüpü nurcan hanımın güleryüzü bizi kendisinde ameliyat olmamız için nedendi. fakat gördükki tecrübeside çok iyi oğlu bir haftadan sonra hiç bir sorunu kalmadı.kulak burun denildiğinde tek gideceğim doktordur
de...k
2 çocugumun geniz eti ve bademcik ameliyatı yaptı 4 tanede de arkadaşlarımın çocuklarını ameliyat yaptırdık hepsindede olumlu sonuçlar aldık ve memnun kaldık meslek hayatında başarılarının devamını diler saygılarımızı sunarız
Nurcan Göğebakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Göğebakan, Kulak Burun Boğaz. Size Nurcan Göğebakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Mezoterapi, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, PRP, PRP Yüz Gençleştirme, Göz Kapağı Estetiği, Göz Altı Işık Dolgusu, Dolgu, Dudak Dolgusu.
Nurcan Göğebakan adresi nerede?Nurcan Göğebakan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Etiler Sokak No:13 Asyapark İş Merkezi Kat:5 No:10 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Göğebakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Göğebakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurcan Göğebakan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Göğebakan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nurcan Göğebakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Göğebakan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcan Göğebakan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcan Göğebakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Nurcan Göğebakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurcan Göğebakan hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcan Göğebakan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nurcan Göğebakan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları