Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
a....ş
Dengeli ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak ve yaptığım spora göre bir beslenme programı almak maksadıyla gitmiştim kendisine. Öncelikle bilgi ve tecrübe konusunda sizi gayet tatmin edebilir bunu bir çok diyetiysene giden biri olarak söylüyorum. Öte yandan yazdığı beslenme programının amacı size hayatınızda dengeli ve sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazandırmak bunu gerçekleştiği takdirde seans bitmiş oluyor iş ahlakı açısından çok önemli bir ayrıntıdır bu ve bunu başabilen nadir diyetisyenlerdendir teşekkür ederim her şey için. Son olarak ben 1 aylık seans aldım 4 haftalık ve ziyadesiyle fayda sağladığını söyleyebilirim.
ç.....
Bende insülin direnci yüksekliği vardı onun için tedavi almıştım.Nurcan hanımın ilgisi ,bilgisi ve desteği ile bu süreci aştım. İleriye dönük yaşam ritmimde olumlu değişiklikler oldu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
z.....
Nurcan hanım sadece iyi bir diyetisyen değil aynı zamanda çok iyi bir yol arkadaşı. Kendisine mide ve hassas bağırsak sendromum için sık sık danışıyorum ve kendisinden oldukça faydalı tedavi önerileri alıyorum. Sayesinde kendime uygun besin grubu ile beslenip yemek yedikten sonraki oluşan semptomlardan kurtuluyorum. Bu şekilde diyetisyenlerin sadece zayıflamak için değil hayat kalitemizi artırmak için de var olduklarını da gördüm. Kendisini kesinlikle herkese öneriyorum. İletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmadan kafanızdaki tüm soruları rahatça sorabiliyorsunuz. Nurcan hanım her konuda size moral ve destek vererek size sağlıklı yaşamı öğretiyor.
g....k
1 aydan uzun süredir online şekilde yardım alıyorum. Karaciğer yağlanması ve tansiyonum vardı buna ek göbek çevrem çok kiloluydu. Online beslenme danışmanlık almaya devm ediyorum. Sürekli iletişim halindeyiz ve işini severek yapıyor.
b....k
Yoğun tatlı krizi ve düzensiz yemek saatlerim vardı. Çok kilolu biri değilim ancak son zamanlarda iyice kötü beslenmeye başladım. Bu yüzden de 7 kilo aldım. Önce tereddütle başladım. Hatta ara ara kaçamaklarım da oldu. Sonunda 8 kilo verdim ve nasıl yemem gerektiğini anladım. Acıkınca dolaba koşmuyorum bir de yine kilo alırsam korkusunu yendim. Nurcan Hanıma tekrar teşekkür ederim.
nu...u
öncelikle hastayla iletişim konusunda harika birisi aklımda ki tüm soruları rahatlıkla sorabildim ve bence imkansız olan zayıflamamda büyük rol oynadı hem de zayıflamam için bir sürü pürüz varken bunların en başında polikistik over,polikistik overım olmasına rağmen mükemmel derece de kilo verdim.İlgisi,samimiyeti ve görevindeki başarısından dolayı çok teşekkür ederim.Kendileri bana sadece diyetisyenlikte yapmadı psikolojikmen de büyük destek verdi iyi ki varsınız.
z....t
Merhaba 22 yaşındayım. Nurcan Hanım’ı tanıyıncaya kadar hiç diyet yapamıyordum. Düzensiz ve sağlıksız bir beslenme biçimim vardı. Nurcan Hanım'ın programı sayesinde hiç aç kalmadan, beslenmeyi öğrendim. Güler yüzü, tatlı yaklaşımı sayesinde kendimi iyi hissediyorum. Bilgisi ile hiç zorlanmadan, tok kalarak diyetime devam ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
Nurcan Güneysu Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Güneysu Aksoy, Diyetisyen. Size Nurcan Güneysu Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Nurcan Güneysu Aksoy adresi nerede?Nurcan Güneysu Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:72 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Güneysu Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Güneysu Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurcan Güneysu Aksoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Güneysu Aksoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nurcan Güneysu Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Güneysu Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcan Güneysu Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcan Güneysu Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nurcan Güneysu Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diyetisyenler
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler