Çok memnun kaldım o kadar tatlı dilli ki Allah razı olsun. Son zamanlarda iletişim sorunu fazlasıyla yaşadım, o kadar iyi geldi ki. Renkli ultrason çektirdim evladım sanki onun evladı gibi sevdi bana ve eşime de öyle davrandı. Kesinlikle tavsiye ederim.
ha...a
Nurcan hanıma ilk kez meme ultrasonu İçin gelmiştim. Kendisi muayene sonrasında yaptığı açıklamalarla içime su serpti. Muayene esnasında sürekli açıklamalarda bulundu. Sonrasındaki rutin kontrollerimi hep kendisi ile gerçekleştirdik. Hastaya yaklaşımı ve işini hakkıyla yapan profesyonel bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş.Gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz. Çevremdeki herkese öneriyorum.
ç....k
Detaylı ultrason için gittik doktorumuza, çok memnun kaldik çok teşekkür ederim, ilgisi bilgilendirmeleri ve tüm temennileri için çok iyi ve ilgili bir doktor, iyiki varsınız
tf...y
Dogum icin Baska hastaneye gitsemde bu onemli testlerimi iki gebeligimdede nurcan hn yaptiriyorum .Kisilere yaklasimi ,ilgilenmesi, dua etmesi ,insanligi ve tavrindan cok memnunum.Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum .Bu tarz doktorlar iyiki varlar .
be...7
Kesinlikle bu doktoru tavsiye etmiyorum detaylı ultrason 30 dakika civarında süren bı ultrason olmasına rağmen 10 dakika anca sürdü bebek yüzünü göstermedi biraz daha baksa gosterirdi sonuçta sürekli hareket halinde ama beni bekletmek istedi ardından hemen yeni hasta kabul etti daha benim vaktim dolmadan bebeğimin resimlerini alamadan yerime başkası geçti onu beklemek zorunda kaldım hiç hoş bir durum değil bin pişman oldum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
el...k
Yakın zamanda lenf nodlarım için sürekli görüştüğüm ve ultrason çektirdiğim insanı rahtlatan ve etik çelışan bir hanımefendi..kendisinden allah razı olsun Elif K
mi...r
Hastaya yaklaşımı ve işindeki profesyonelliği ile muhteşem bir doktor.Troid ve lenf nodlarım için her gittiğimde pozitif yaklaşımı bütün gerginliğimi almaktadır Allah kendisinden razı olsun
Nurcan Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Peker, Radyoloji.
Nurcan Peker adresi nerede?Nurcan Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Namık Kemal Mahallesi Sütçü Caddesi.No:8 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurcan Peker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurcan Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Peker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurcan Peker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurcan Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nurcan Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyologlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Radyologlar