Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Nurcan Toprak
4 yıldır alanda hizmet vermekte olup Güven Psikoloji Dünyası kliniğimizde yüz yüze danışan almaktayım.
Bireysel terapi, Yetişkin ve Ergen Terapisi, Aile ve Çift terapisi, Cinsel terapi alanlarında hizmet vermekte olup uyguladığım terapi ekolleri Bilişsel Davranışçı Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Çözüm Odaklı Terapidir.
Ağırlıklı olarak çalıştığım konular Aile Çatışmaları, Çiftlerin iletişim problemleri, Boşanma süreci, Çiftlerde uzlaşma problemi, Duygusal eksiklik, Cinsel İşlev bozuklukları, Vajinismus, Parafili ve ilişkili bozukluklar, Panik Bozukluk/Panik Atak, Öfke Problemi, Fobiler, Kaygı Bozuklukları, Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Tükenmişlik, İş stresi, Damgalanma, Dürtü Kontrol Bozuklukları, Kişilik Bozuklukları, Davranış Bozuklukları, Özgüven Sorunları, Yas-Kayıp, Cinsel Problemler, Bağımlıkla İlişkili Bozukluklar, Yeme Bozuklukları.
f.....
Harika bir psikolog. Sizin ruhunuzu yakalayarak o kadar ilgiyle dinliyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. O kadar yoğun kaygıyla gidip açıklamalarıyla kendime geldim Nurcan hanımın.
ş...
Nurcan Hanım'a bir arkadaşım tavsiyesiyle gitmiştim. Çift terapisi için başvurmuştum kendisine. Eşimle birlikte büyük sorunların altından kalmamıza yardımcı oldu. Eşimi büyük ısrarlarla götürmüştüm, ama Nurcan Hanım'ın samimiyetinden ve ilgisinden sonra ilerleyen seanslarda eşim de isteyerek gitmeye başladı. Çok memnun kaldık kendisinden. Belli ki çok güzel eğitimler almış, kendisini geliştirmiş. Gerçekten işinde çok başarılı bir psikolog. Çevremde düşünen herkese tavsiye ediyorum.
i...
Uzman Klinik Psikolog Nurcan Hanım'a internet sitesini görüp ziyaret ederek ulaşmıştım. Kaygı bozukluğum ve depresyonum ile mücadele için başvurdum. İlk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Samimi ve profesyonel yaklaşımından dolayı, endişelerimi ve duygularımı daha rahat ifade edebildim. Gerçekten çözüm odaklı yaklaşımlar sunuyor. Hayata bakış açımı ve kendime olan güvenimi yeniden kazandım diyebilirim. Psikolojik destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ş...
Uzmanımıza sosyal medya reklamları sayesinde ulaştım. Aşırı düşünme ve kaygı bozukluğum vardı, fakat Nurcan Hanım'ın samimiyeti, yetkinliği ve iyi dinleyici olması çok rahatlatıcı ve güven verici geldi. Aşamam sandığım sorunları aştım ve onlarla baş edebilmeyi ayrıca güçlü yönlerimi keşfetmemi sağladı. Kendisi gerçekten alanında uzman bir psikolog, çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Bir arkadaşımın önerisiyle bu uzmandan seanslar aldım. Aile problemlerimden kaynaklı stres ve kaygı bozukluğu yaşıyordum. Yaptığımız seanslar sayesinde çok yol kat ettim. Memnun kaldım, öneririm.
Nurcan Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurcan Toprak, Psikoloji. Size Nurcan Toprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT).
Nurcan Toprak adresi nerede?Nurcan Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü, 1403. Sk. No:37 Kuzey Blok K:1 D:102 Pozcu Evo Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurcan Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nurcan Toprak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nurcan Toprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurcan Toprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nurcan Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurcan Toprak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nurcan Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nurcan Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurcan Toprak hangi sigortaları kabul ediyor?Nurcan Toprak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.